Meredes Milá en una imatge d'arxiu

El gir inesperat de Mercedes Milá a la TV buscant una cosa «diferent»

La periodista estarà al capdavant d'un nou projecte per a Movistar

Molt aviat, Mercedes Milá portarà un nou projecte per a Movistar Plus. Després de l'emissió de la tercera temporada de 'Scott y Milá', la periodista ha fitxat com a presentadora d'un revolucionari format d'entrevistes a personatges famosos.

La icònica presentadora de 'Gran Hermano' tornarà al gènere de les entrevistes que tants èxits li ha portat al llarg de la seva trajectòria professional. No obstant això, aquesta vegada serà un espai carregat de novetats i noves propostes que pretenen donar un gir a un dels seus gèneres preferits.

Tot i que és una periodista tot terreny, Mercedes Milá sempre ha mostrat predilecció per aquest gènere, que la va fer saltar a la fama. Les seves preguntes directes, espontànies i sense censura l'han convertit en una de les periodistes més cotitzades de la televisió.

Cal recordar que un dels seus majors èxits a la petita pantalla va ser com a presentadora del programa 'Buenas noches'. Un format que li va permetre entrevistar personatges tan icònics com Camilo José Cela, que va descriure a la periodista la seva habilitat per a absorbir aigua d'una palangana per via anal.

També va presentar el programa 'Queremos saber' d'Antena 3, on es va fer cèlebre per protagonitzar un moment històric amb Francisco Umbral. L'escriptor, molt molest amb les preguntes de la catalana, va deixar anar aquesta frase, tan recordada: «Jo he vingut a parlar del meu llibre».

Movistar aposta per Mercedes Milá després del final de la tercera temporada de 'Scott y Milá'

Després d'una consolidada trajectòria professional plena d'èxits, la periodista catalana promet portar-nos noves entrevistes icòniques de la mà de Movistar Plus. La companyia ha tornat a comptar amb la presentadora després que hagi finalitzat, per sorpresa, la tercera temporada de 'Scott y Milá'.

En aquest programa, Milà aprofundeix en temes que li interessen. Composta per quatre capítols, l'última temporada tracta sobre la sexualitat masculina, el menjar del futur, l'educació i la relació dels humans amb els animals.

Tot i que es tracta d'un programa que li ha donat moltes alegries, la periodista està preparada per a tancar aquesta etapa. Ara està disposada a afrontar un nou repte per a la mateixa cadena i la productora que ara considera casa seva. 

«He trobat el meu lloc a Zanskar. Quan vaig acabar 'Gran Hermano' i me'n vaig anar, em vaig trobar molt desatesa, vaig buscar un lloc on pogués estar còmoda i afectivament equilibrada. Això és el que vaig trobar a la productora», reconeixia en una entrevista a 'Yotele'.

Mercedes Milá torna al gènere de les entrevistes amb un format inesperat

La mateixa Milá s'ha encarregat de confirmar que participarà al nou projecte. En un anunci publicat a Movistar Plus, la presentadora reapareix en un plató de televisió amb un projector i un sofà Chester blanc. 

«Us parlo des d'un plató de televisió. Aquí gravarem un programa d'entrevistes, però unes entrevistes diferents. Quedeu-vos amb això», adverteix mirant a càmera.

[Tweet] 1403092857993433090 [/ tweet]

El tràiler també s'ha publicat a les xarxes socials, on ha quedat molt clar que Mercedes Milá torna al seu gènere per excel·lència. «La nostra aventura amb 'Scott y Milá' ha acabat, però escolta, encara tenim #Miláen0 per estona», escriu la cadena al seu compte oficial de Twitter.

De moment, no tenim cap informació sobre la mecànica de les entrevistes. Ni molt menys sobre les estrelles convidades al format. No obstant això, els rumors apunten a Rocío Carrasco com una possible candidata. 

«No posaria cap condició a una entrevista amb la Rocío Carrasco. Si la persona a qui entrevistaré em diu que hi ha temes dels quals no parlarà i a mi em semblen insalvables, no faríem l'entrevista. Si es posa a les meves mans i em diu "comencem", que suposo que és el que faria ella, la faria encantada», confessa a 'Yotele'.