Chayo Mohedano posant davant la càmera

«Doble moral»: Chayo Mohedano denuncia l'assetjament d'un col·laborador de 'Sálvame'

La filla d'Amador Mohedano i Rosa Benito ha explotat a les xarxes socials

Chayo Mohedano, la cosina preferida de Rocío Carrasco, s'ha situat a l'ull de l'huracà després d'haver denunciat l'assetjament que va patir per part d'un famós col·laborador de 'Sálvame'.

La filla d'Amador Mohedano i Rosa Benito ha mostrat una postura molt diferent de la de la seva família, i és que des d'un primer moment ha defensat la seva cosina.

«Aprenguem i no jutgem sense saber. No al maltractament de cap forma. #Niunamés #totelmeusuport #noalmaltractament #pau #vida #actitud», compartia posicionant-se a favor de Rociíto.

Al mateix temps, la cantant no ha dubtat a atacar Telecinco. La cadena on Carrasco ha trencat el silenci li ha portat molts maldecaps durant anys. I, concretament, s'ha referit a 'Sálvame' pel que ella considera una actitud hipòcrita. Una enemistat que es remunta a molts anys enrere.

Queda clar que la relació de la neboda de Rocío Jurado amb el programa de Jorge Javier Vázquez no ha estat bona. Ella sempre s'ha considerat objecte de burla per part seva, ja que moltes veganes s'han mofat de les seves actuacions o dels vídeos que comparteix a les xarxes socials.

Així doncs, des que va començar l'emissió de la docusèrie de Rociíto, Chayo ha aprofitat per llançar ganivets. «Quina alegria que vulgueu col·laborar amb la justícia, perquè al novembre teniu un judici penal per haver consentit que es cometin delictes als vostres programes», anunciava.

Van ser aquests atacs continuats els que la van portar a recórrer als tribunals per a denunciar el maltractament psicològic, personal i laboral que creu haver sofert per part del programa. Una causa que portarà a seu judicial al novembre, coincidint amb l'emissió de la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco. Una segona part en què la filla de 'la més gran' arremetrà contra diversos membres de la família Mohedano, inclosos Rosa i Amador.

«I si tira endavant el maltractament mediàtic psicològic, personal i laboral, tinc milers d'hores d'enregistraments dels vostres programes», els advertia. De fet, es prenia la llibertat de contactar amb Ana Bernal, la psicòloga present al plató de 'Rocío. Contar la verdad para  seguir viva', per a demanar-li ajuda.

«Et vull enviar vídeos i missatges perquè vegis el que són capaços de fer aquests que ara van en contra de la violència masclista», compartia a Twitter. «Tant de bo haguessis donat senyals de vida abans, però mai és tard, i m'alegro que donis veu».

Chayo Mohedano, en guerra amb Kiko Hernández

Sembla que Chayo ha acabat d'explotar, sobretot després que un col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández, l'hagi amenaçat. Un cru enfrontament de què ha fet partícips els seus seguidors.

«Quina doble moral! Aquests pocavergonyes van aprofitar la meva situació sentimental per a destruir-me sense pietat. Primer com a dona, i després com a professional, humiliant-me, assetjant-me i ridiculitzant-me a la televisió. Vaig enviar documentació no va servir de res», ha començat explicant.

No entén com molts dels tertulians poden defensar a mort el testimoni de la seva cosina, mentre que a ella l'han lapidat directament. I ha assenyalat Hernández de manera directa ensenyant els missatges amenaçadors que li va fer arribar.

«Atacada a televisió i en la meva vida personal, amenaçada. Que em poden prendre la custòdia del meu fill? Quina poca vergonya teniu. Doneu-me la mà, Carlota Corredera i Anna Bernal Triviño», ha demanat.

Tot això en referència a unes paraules que li va escriure el televisiu. «Encantat de declarar davant del jutge per dir el que vaig veure en aquest vídeo que et va gravar Antonio Tejado. El pitjor seria que et prenguessin la custòdia del teu fill per la gravetat de les imatges, i això no m'agradaria perquè et tinc molt d'afecte».