Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

'Sálvame' es queda sense paraules: «Ha mort el meu pare»

Un col·laborador del programa ha perdut al seu pare en les últimes hores

Cop dur per a José Antonio Canales Rivera després de conèixer-se en les últimes hores la mort del seu pare. Així doncs, el torero andalús ha acomiadat José Antonio Rivera al tanatori de Cadis.

El col·laborador de 'Sálvame' estava capcot, amb poques ganes de parlar i gairebé sempre acompanyat de la seva mare, Teresa Rivera. La pèrdua del seu pare s'ha produït quatre mesos després de la mort de José Rivera, 'Riverita'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Malgrat estar vivint una situació complicada, el destre gadità ha declarat unes paraules als companys de 'GTRES'. Aquest s'ha referit a l'estat anímic pel qual passen ell i els seus familiars. Així ha contestat breument i amb molta educació als reporters de premsa allà presents.

José Antonio Canales Rivera al funeral de José Antonio Canales el 13 de juny de 2021
José Antonio Canales Rivera, entrant al tanatori de Cadis per acomiadar al seu pare | GTRES

El col·laborador de 'Sálvame', trencat després d'acomiadar al seu pare

«Ningú està bé, però aquestes coses són així. Afortunadament, ha estat tot molt ràpid i ja està, almenys ja està descansant», ha dit. El torero ha valorat que la família estigui unida per afrontar el duel de la mort del seu pare.

D'altra banda, la pèrdua de José Antonio arriba en plena guerra per l'herència de l'oncle 'Riverita'. Canales ha declarat que és l'hereu universal del seu oncle. Tanmateix, el seu oncle Antonio va assegurar fa uns dies el següent: «L'herència està repartida i tot no ho ha deixat, tot no».

«Ha deixat coses a altres persones i el que ha deixat val més que els deutes que té», sentenciava. D'altra banda, el col·laborador de 'Mediaset' vol deixar les coses clares, però sense precipitar-se en absolut.

Una cosa que sí que ha confessat és que va haver de pagar diversos deutes del seu oncle en els seus últims mesos de vida. I és que la mort de 'Riverita' ha fet saltar la capsa dels trons.

Tot i això, Canales ha admès alguna vegada que la relació entre la seva mare i el seu oncle Antonio és nul·la. 

«Tot i que s'estimen i es respecten», matisava. Unes paraules una mica contradictòries que no deixen en molt bon lloc a part de la seva família.

Es desconeixen les causes de la mort del pare del torero

A aquesta hora de la tarda, encara no es coneixen els motius de la mort del germà de Teresa Rivera. Fa mesos, aquesta va dir a 'Socialité' que el seu marit estava «malament» i que no podia dividir-se per cuidar el seu germà José.

Aquestes alarmants paraules coincidien amb l'època en què Kiko Rivera reprenia la relació amb els seus germans. Així mateix, va ser quan van visitar a 'Riverita'. I, en aquest moment, tots vam conèixer quin era l'estat de salut del germà de 'Paquirri'.

A més, hi va haver alguns veïns que van criticar les formes de la família durant la seva greu malaltia. El col·laborador de Telecinco va tornar fa mig any a 'Mediaset' després de gairebé una dècada sense trepitjar el plató de 'Sálvame'.

La seva volta va coincidir amb la guerra sense quarter entre Kiko Rivera i la seva mare, Isabel Pantoja. I és que arran del distanciament entre tots dos va acostar al DJ a la família del seu pare.

Aprofitant aquest moment, Teresa va parlar d'alguns problemes que ella va viure amb Pantoja pel llegat del seu germà 'Paquirri'.

A més, Canales ha destacat «la satisfacció» que sentia en veure a Kiko amb els seus germans Fran i Cayetano. «Era el que volia el seu pare, i per a mi és l'orgull més gran del món», confessava en una de les seves entrevistes.