La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Balla la cadira d'Ana Rosa Quintana als matins: Futur incert a Telecinco

Sandra Barneda, Carmen Alcayde i Sonsoles Ónega podrien quedar-se amb el lloc d'Ana Rosa

Ana Rosa Quintana és la figura estrella d''El programa de Ana Rosa', on treballa com a presentadora des del 2005. Durant molts anys ha estat la presentadora que més ha triomfat en els matins de la televisió, fent ombra als seus principals rivals. 

La presentadora forma part del grup de presentadors fixos de Mediaset. No obstant això, es rumoreja que Ana Rosa i Telecinco no viuen el seu millor moment. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per aquest motiu, s'assegura que la presentadora podria estar estudiant altres ofertes televisives. En cas que Ana Rosa Quintana decidís marxar, la cadena es quedaria sense la seva presentadora estrella i sense un dels programes que reuneix més audiència.

De moment, Quintana ha assegurat que la seva cadena és Telecinco i que quan marxi serà per deixar definitivament la televisió. Però segur que aquests rumors han fet que el grup audiovisual ja estigui buscant el possible relleu de la periodista.

Per aquest motiu, nosaltres ja hem elaborat una llista de les futures reines dels matins de Telecinco.

Sonsoles Ónega

Fa quatre anys que Sonsoles Ónega presenta 'Ya es mediodía', el programa que precedeix 'El programa de Ana Rosa'. És més, Sonsoles i Ana Rosa presenten programes molt similars, encara que 'Ya es mediodía' és una versió reduïda de 'AR'.

Així doncs, Sonsoles podria ser una de les noves presentadores, ja que treballa en el mateix plató i amb els mateixos col·laboradors que Ana Rosa. 

Ana Terradillos

Ana Terradillos, periodista especialitzada en successos i terrorisme, és col·laboradora del programa estrella de Telecinco des de fa més d'una dècada. Fins i tot, ha substituït a la presentadora titular en més d'una ocasió.

Patricia Pardo

Des de l'any 2010, Patricia Pardo forma part del grup de col·laboradors d'Ana Rosa. Primer va treballar com a reportera, després com a col·laboradora i des de fa alguns anys com a segona presentadora. Ana Rosa confia en ella, i Telecinco també, ja que no han dubtat en escollir-la per presentar el programa en més d'una ocasió.

Les grans estrelles de Telecinco

Fins ara hem posat sobre la taula tres noms que estan vinculats directament amb Ana Rosa. Però cal no oblidar altres professionals que formen part de Mediaset i que podrien postular per liderar el magazín matinal.

Sandra Barneda

Tot i que Sandra Barneda està entretinguda amb 'La isla de las tentaciones', actualment no treballa en cap programa. A més, cal recordar que té un contracte amb Telecinco i que, per tant, Paolo Vasile podria tenir-la en el punt de mira per liderar els matins.

Carme Chaparro

Carme Chaparro va firmar el seu contracte amb Mediaset l'any 1998. Des de llavors, ha presentat diversos programes informatius i d'entreteniment. No obstant això, actualment no treballa en cap projecte i el seu perfil encaixa a la perfecció amb el programa d'Ana Rosa. 

Marta Fernández

Durant molt de temps s'ha dit que Marta Fernández és un dels àngels de Vasile, juntament amb Sara Carbonero i Pilar Rubio. No obstant això, cap de les tres treballa per a l'empresari italià. Podria ser que Fernández torni a Telecinco?

Carmen Alcayde

Aquesta última candidata és totalment compatible amb qualsevol de les anteriorment esmentades. La valenciana Carmen Alcayde podria ser la candidata ideal per fer-se càrrec de la secció del programa dedicada a la crònica social. De fet, sabem que ho controla a la perfecció, ja que ha presentat el programa diversos estius i també ha estat presentadora a 'Aquí hay tomate'.