Rocío Flores plorant al programa 'Conexión Honduras' de Supervivientes

L'última i propera advertència que ha rebut Rocío Flores: «No t'afavoreix»

Gloria Camila vol centrar-se en la recuperació del seu pare, que ha estat operat del cor

Gloria Camila està molt preocupada per la salut del seu pare. Recordem que Ana María Aldón, dona d'Ortega Cano, ja va informar a 'Viva la vida' que els resultats mèdics del torero no han estat favorables.«El resultat no ha estat favorable. I, bé, han decidit intervenir. L'operen aquest dimarts», va anunciar Ana María Aldón.Fa uns dies, la col·laboradora explicava a la televisió que el seu marit s'havia sotmès a un TAC coronari amb contrast. Davant els resultats, els metges estan preocupats per l'estat del torero, que fa temps que pateix problemes de cor. Per tant, han decidit fer-li un cateterisme i avaluar els danys que ha patit el seu cor.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, avui dimarts, 15 de juny, Ortega Cano se sotmetrà a una complicada operació. Malgrat que ha fet tot el possible per mantenir-se allunyat de la polèmica de Rocío Carrasco, els disgustos li han passat factura.

És per això que Gloria Camila ha volgut aprofitar el debat de 'Supervivientes' per dir la seva. La filla d'Ortega Cano ja no té forces per defensar a Olga Moreno, que està sent molt criticada per parlar constantment sobre Rocío i David Flores. A més, li ha enviat una advertència a la seva neboda: «Ja li he dit a Rocío Flores que Olga té dret a parlar de la seva vida i les seves vivències».

«Però, veient com estan les coses fora, no l'afavoreix ni a Olga ni a Rocío. Entenc que Olga necessiti parlar d'aquestes coses, però tinc 80.000 ulls a sobre i sempre se'm criticarà», ha reconegut.

Amb aquestes declaracions, Gloria Camila ha estat acusada d'haver canviat de bàndol d'un dia per l'altre. Tot i això, la filla de Rocío Carrasco continua defensant a la dona del seu pare, per la qual assegura que seguirà donant la cara passi el que passi.

«Voleu que us expliqui per què no la defenso? Us ho vull explicar», ha afirmat Rocío Flores. «Estic en un punt molt complicat per les coses de fora i de dins, per a mi és molt complicat».

«Em partiré la cara per Olga fins al dia que em mori, li molesti a qui li molesti», ha manifestat. 

Gloria Camila, molt preocupada per la salut del seu pare

D'altra banda, davant els rumors del distanciament amb la seva neboda, Gloria s'ha defensat al·legant que mai li ha donat l'esquena a ningú.«No he deixat de banda a ningú ni tampoc m'han influenciat. Però ara mateix no em puc permetre parlar sobre certs temes per la meva salut mental i emocional», ha explicat al respecte. «Evidentment, seguiré opinant i parlant de 'Supervivientes' sempre que comptin amb mi», ha afegit.A més, Gloria Camila ha deixat molt clar que ara està centrada en el seu pare. «Gràcies pels missatges de suport. El meu pare és qui em preocupa ara mateix».

Aquestes últimes setmanes han estat molt complicades per a Gloria, ja que s'ha convertit en víctima directa dels constants atacs que ha rebut a les xarxes socials. 

«Un càncer per a tu i un altre per a la puta de la teva neboda, fastigoses. Sort que el karma és savi i t'ha donat un pare assassí i un germà ionqui». Aquest és un exemple dels missatges carregats d'odi que li arriben a Gloria Camila