El torero Canales Rivera

Canales Rivera es pronuncia després de la mort del seu pare: «No estem bé»

El col·laborador de 'Sálvame' viu un dels seus pitjors moments i, fins i tot, podria perdre l'herència del seu tiet Riverita

José Antonio Canales Rivera ha patit dues pèrdues molt importants en aquest 2021. Després de la mort de José Rivera 'Riverita', germà de Paquirri, aquest cap de setmana ha mort el torero José Antonio Canales, pare de Canales Rivera.El comiat de José Rivera va reunir a tota la família, inclòs Kiko Rivera, qui lamentava no haver pogut compartir més moments amb ell. Afortunadament, tant el fill d'Isabel Pantoja com els seus germans, Cayetano i Fran, van poder visitar-lo abans de perdre la vida.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara, Canales Rivera ha de dir adeu a la persona més important de la seva vida. El torero sempre ha estat molt unit al seu pare, i ara ha de fer costat a la seva mare, Teresa Rivera, que està consternada per la defunció del seu marit.«No estem bé, però aquestes coses funcionen així i, afortunadament, ha estat tot molt ràpid», ha dit Canales al respecte.«La mort d'un ésser estimat és un moment molt dur. I si és el teu pare, amb qui has compartit una vida sencera, es fa més difícil», ha reconegut el col·laborador de 'Sálvame'.

«Ara està descansant perquè l'últim any ha estat molt dur per a ell, però també per a la meva mare. Llavors m'agrada veure-ho des d'aquesta perspectiva, sobretot pensant en la meva mare», ha explicat sobre la seva malaltia.

No obstant això, Canales assegura que Teresa Rivera «és una dona molt forta i, a més, per desgràcia, molt soferta. Llavors és conscient i conseqüent de tot això i intenta portar-ho de la manera millor possible. És la seva parella de tota la vida».

No han transcendit els motius de la mort de José Antonio Canales, però la seva dona ja explicava al desembre que no estava bé.

El col·laborador de 'Sálvame' apunta que la família ha volgut portar-ho amb la màxima discreció i intimitat «com volia ell i com hagués volgut ell. Però bé, és pràcticament impossible. Ha estat un home molt estimat i molt apreciat, i agraït amb totes les mostres d'afecte».

Canales Rivera es proclama hereu universal 

La família es mostra molt unida davant el dolor i això «sempre ha estat així», assegura el col·laborador. Ara bé, Canales Rivera ha anunciat que és l'hereu universal del seu tiet Riverita, la qual cosa ha desencadenat una crisi familiar.

Hi ha altres membres de la família que han volgut desmentir aquesta versió, com Antonio Rivera, el seu tiet, amb el qual assegura no tenir relació des de fa anys.

«L'herència està repartida, i a mi el que em deixi el meu germà és or», apunta Antonio. «No és cert que l'hi hagi deixat tot».

«José per a nosaltres ha estat un home molt especial i molt gran. Qualsevol cosa que ens deixi sempre serà benvinguda», afegeix.

Malgrat la polèmica, la seva mort ha deixat un profund buit en el cor de la família. «Nosaltres sempre hem estat units, l'hem ajudat quan ha estat malalt. Era l'ullet dret del meu pare, del meu germà Paco, de la meva mare, de tots els germans».

A més, recordem que Canales no pot cantar victòria perquè Riverita va reconèixer que tenia 17 fills secrets. Així doncs, si un d'ells decideix reclamar els seus drets, la qual cosa haurien de demostrar amb proves d'ADN, el fill de Teresa Rivera sortiria bastant perjudicat.