Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'actriu de cinema adult Dakota Sky miran a càmera en un 'photocall'

Mor en estranyes circumstàncies l'actriu de cinema adult Dakota Skye amb 27 anys

Encara es desconeix la causa de la mort, però va ser amenaçada per la seva última foto publicada a Instagram

Cop dur per al cinema per a adults després de conèixer-se la tràgica pèrdua d'una de les seves estrelles. Dakota Skye moria amb 27 anys al seu domicili de Los Angeles (EUA) i era el seu marit qui informava del tràgic succés.

Segons sembla, la seva parella va trobar el cos sense vida de Dakota en arribar a casa. Encara no es coneixen les causes de la mort, però la seva família intueix el que podria haver-li passat. Ha sigut la seva tia Linda Arden, la qual reconeixia els problemes que turmentaven a la seva neboda.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

En una entrevista per a 'The Sun', Linda confessava que Dakota era addicta a l'alcohol i al fentanil, una substància semblant a la morfina. Per aquest motiu no descartin que la seva mort es degués a una sobredosi.

No obstant això, l'últim moviment de l'actriu fa pensar que alguna cosa tèrbola podria amagar-se després del tràgic succés. Una controvertida foto publicada al seu compte d'Instagram la va posar a la diana de nombroses amenaces en els últims dies.

Una vida marcada per la tragèdia

La trajectòria de Dakota Skye no ha estat gens fàcil. Des de ben petita va patir la cara més amarga de la vida. Tal com ha explicat la seva tia, Lauren (el veritable nom de Dakota) «era producte d'una família molt disfuncional».

Un entorn on ja hi eren presents les «drogues, l'alcohol, l'abús físic, emocional, verbal i sexual». A més l'estrella de la indústria per a adults portava immersa en una depressió des del 2020. Els seus avis van morir a causa de la Covid-19 i des de llavors no aixecava el cap.

«La seva història de la vida real i com va arribar a estar en aquesta indústria ha estat realment una tragèdia», explicava Linda Arden. La carrera professional de Lauren va començar el 2013 quan va ser contractada per anuncis comercials.

Però no va ser fins a 2015 quan va entrar de ple en el cinema per a adults. Va ser llavors quan es va canviar el nom per Dakota Skye arribant a realitzar més de 300 pel·lícules. En els últims anys també venia contingut eròtic en l'aplicació 'Only Fans'.

Tampoc és una desconeguda per a la Policia. En 2017 va ser detinguda a Miami després de donar-li un cop de puny a la cara al seu xicot. No obstant això, la seva tia manté que va ser la seva tràgica vida la qual la va portar fins a la mort.

De fet, la seva mort va coincidir amb el de la seva mare. «Va morir gairebé exactament dos anys després que la seva mare. Però la meva germana petita a causa de l'addicció i l'alcoholisme», va revelar la seva tia.

La indústria plora la seva mort

Després de conèixer-se la trista notícia, nombrosos treballadors del cinema per a adults han donat el condol a la família. Han recordat amb afecte a Lauren i han compartit fotos al costat d'ella lloant la bona persona que era.

«RIP, Dakota Skye, estàs en els nostres pensaments, cor i oracions», escrivia James Bartholet, productor de cinema eròtic. «Aquest món pervers ja no la turmentarà, ara està amb la mare», començava dient el fotògraf Mauta Sem.

Sem va treballar al costat de l'actriu en diverses produccions i li rendia un bell homenatge. «La recordaré com una ànima somrient que va riure i fer broma amb mi el dia que vaig tenir la sort d'estar amb ella», publica el fotògraf.

La seva última foto a Instagram

Tot i haver portat una vida d'excessos, hi ha qui apunta que la seva última foto publicada a Instagram podria haver-li portat problemes. Va ser fa cinc setmanes i li va costar un gran nombre de crítiques i amenaces.

Coincidint amb l'aniversari de l'assassinat de l'afroamericà impulsor del moviment 'Black Lives Matter', Dakota va fer el seu particular homenatge. Mitjançant una foto l'actriu posa davant d'un mural dedicat a la memòria de George Floyd fent un 'topless'.

«Feliç dia de George Floyd. Igualtat i tracte just per a tots», escrivia la jove. Res més publicar la instantània, les crítiques van començar a inundar el seu compte.

«Com et sentiries si fora a la tomba de la teva mare i m'abaixés els pantalons?». «És del tot irrespectuós i de mal gust». «És producte del cap malalt de Dakota», són algunes de les crítiques que va rebre després de la publicació.

Encara que alguns dels seus seguidors van defensar a l'actriu, la veritat és que la polèmica imatge va generar un gran debat. Als defensors de Floyd no els va agradar que posés fent un 'topless' davant del mural i ho van qualificar d'una falta de respecte.