Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cayetano Rivera sortint del cotxe

Cayetano Rivera, molt polèmic: Contundents declaracions sobre cas Tomás Gimeno

Cayetano Rivera assegura que el cas d'Anna i Olivia no és violència vicaria i, consegüentment, rep una allau de crítiques a les xarxes socials

L'assassinat d'Anna i Olivia ha provocat nombroses reaccions en tots els àmbits de la societat. Experts, polítics i personatges famosos han volgut donar la seva opinió sobre el crim. Aquest és el cas de Cayetano Rivera, que ha rebut una allau de crítiques.El torero ha estat l'última persona a parlar sobre les filles de Beatriz Zimmermann. El fill de Paquirri ha obert un debat sobre si aquests tipus d'assassinats es poden considerar violència masclista. Després de trobar el cos sense vida d'Olivia, el germà de Fran Rivera ha publicat un tuit que ha dividit als seus seguidors.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

«Que un home mati a uns nens no és violència masclista, és ser un assassí fill de la gran p***. Si és una dona, no és violència feminista, és ser una assassina filla de la gran p***. I a tots dos els desitjo la mort», ha escrit en el seu compte de Twitter aquest dissabte, 12 de juny.

Arran del cas d'Anna i Olivia, s'ha parlat sobre la 'violència vicaria'. Aquest tipus de violència es basa en fer mal als fills com a mètode de maltractament cap a la dona.

Els detractors del polèmic tuit de Cayetano Rivera

En general, els seguidors de Cayetano Rivera han lamentat les seves paraules i han carregat en contra seva. 

«Quin raonament més absurd. Tots sabem què és la violència masclista: violència que exerceixen els homes sobre les dones pel fet de ser dones. Perquè consideren que són seves, perquè se senten més forts i aquesta és la violència que més mata», afirmen a Twitter.

«No existeix la violència feminista, babau. Això de desitjar la mort deu ser una cosa de psicòpates que torturen animals, com tu. Jo, en canvi, et desitjo uns fills animalistes vegans», ha manifestat un usuari.

«Un comentari molt típic de la gent com tu, que gaudeix torturant i matant animals. Sento que t'hagis hagut de criar en un ambient poc empàtic, però és hora que surtis d'aquí i obris el teu cor cap als altres», es pot llegir en un altre tuit.

«Que en ple segle XXI un home tingui com a 'professió' matar animals per espectacle, no és art. Senzillament, és ser un insensible. Per cert, feminisme i masclisme no són sinònims».

«Amb el que li va passar a la teva mare hauries de ser més conscient del maltractament, la violència de gènere... Hauries de tenir més sensibilitat sobre aquests temes, i utilitzar el concepte adequat. Veig que no, quina pena».

Els pocs missatges de suport

Tot i els 'pals' rebuts, el torero també ha trobat suport a les xarxes. «Jo penso igual Cayetano, quan una dona mata els seus fills com es diu? Deixem el masclisme i el feminisme de banda. Hi ha gent que no es mereix ni tan sols dir-se animal. Amb aquesta guerra no arribarem a cap lloc».

«No puc estar més d'acord, excepte en demanar la mort. Jo els desitjo una vida molt llarga dins la presó i que els seus fills se'ls apareguin contínuament. Que el penediment i la culpa no els deixin viure i visquin així tota la seva vida».

No és la primera vegada que Cayetano provoca un 'incendi' a les xarxes socials. El 10 de març de 2019, encara sense l'estat d'alarma, l'endemà passat del 8M, va afirmar que «el govern prefereix matar que morir».