Imatge de José Ortega Cano

«No em preocupa»: La tranquil·litat d'Ortega Cano davant la seva pròxima intervenció

El destre s'ha pronunciat poques hores abans de passar per quiròfan

Màxima preocupació per l'estat de salut d'Ortega Cano després que Ana María Aldón hagi confirmat que està a punt de passar per quiròfan. El destre travessa un gran sot en la seva salut que té als seus bastant preocupats. I és que les proves a què s'ha sotmès no llancen els millors resultats.

«No està molt bé. Li han fet un TAC coronari amb contrast avui i no es troba bé», informava la col·laboradora de 'Viva la vida'. I, ha sigut durant aquest cap de setmana quan Ana María ha ofert més detalls sobre la delicada situació del seu marit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«El resultat no ha estat favorable i han decidit intervenir. Li operen el dimarts», anunciava bastant angoixada. Ella revelava que havien trobat alguna cosa 'estranya' en les proves, però no ha volgut detallar realment del que es tracta.

«Estic preocupada. Li van a fer un cateterisme, però no sé què ha passat», prosseguia. Un cop dur que ningú s'esperava: «Sabíem que tenia problemes cardíacs, però no sé què ha pogut passar, ell és molt callat, quan vegin el mal que hi ha...».

Una cosa, davant la qual els seus companys han intentat animar-la: «No et preocupis, José és dur i està en molt bones mans». Aquesta preocupant informació ha generat un gran enrenou, i tots estan pendents del torero.

De fet, la seva filla Gloria Camila s'ha enfocat per complet en passar aquest complicat moment al seu costat. «Gràcies pels missatges de suport per a l'operació del meu 'papichurri'. És el que em preocupa ara mateix», ha transmès la jove a través de les seves xarxes socials.

Ortega Cano es mostra tranquil i optimista

I, entre tanta preocupació, el mateix Ortega Cano ha volgut pronunciar-se i calmar els ànims. La veritat és que el que fos marit de Rocío Jurado s'ha mostrat d'allò més tranquil.

«A veure, és un cateterisme per veure com està tot», ha dit sobre la seva pròxima operació. «Tampoc és una preocupació gran».

El torero ha fet gala una vegada més del seu optimisme: «Potser hi ha alguna coseta de modificar o pot ser que no n'hi hagi, no?». «Aquí ja veurem si cal operar o no», ha assenyalat força animat.

Tant Ana María com Gloria Camila s'han bolcat en les seves cures. A causa del seu delicat estat de salut ha decidit rebutjar la primera dosi de la vacuna, ja que és propens als trombes.

Aquesta no és la primera vegada que Ortega Cano s'ha d'enfrontar a un ingrés hospitalari. Així mateix, ja ha patit hèrnies, nòduls a la gola, problemes al·lèrgics...

I tot, sense comptar amb aquell terrible accident que gairebé li costa la vida en l'any 2011. Aquest dia, va estar diverses hores atrapat a l'interior d'un cotxe sinistrat.

Després de ser traslladat a l'hospital, va ser intervingut en dues ocasions, i després d'estabilitzar-se, va passar més d'un mes ingressat a l'UCI.

Desgraciadament, després de rebre l'alta, es trobava amb la petició de la Fiscalia. Una petició de quatre anys de presó per delictes contra la seguretat viària, i un altre d'homicidi imprudent —l'altre implicat en l'accident, va morir—.

«Ha sigut el pitjor toro que he torejat en la meva vida», assegurava llavors el pare de Glòria Camila i José Fernando. La mort de Rocío Jurado el 2006 a causa d'un càncer de pàncrees, tal com revelava ell mateix, el va fer caure en un pou sense fons.

«Volia morir-me igual que ella, em va donar per beure. Va ser molt difícil adaptar-me a estar sense ella», li confessava a Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'.

Per sort, va aconseguir tirar endavant. I, temps després, coneixia a la seva actual dona, que li ha donat una de les majors alegries de la seva vida: el petit José María.