Jorge Javier Vázquez

Un ex de 'Gran Hermano' quan s'apaguen les càmeres: «És el senyal»

Un conegut concursant de 'Gran Hermano' ha revelat detalls desconeguts del 'reality'

Els fidels seguidors de 'Gran Hermano' estan d'enhorabona. I és que el 'reality' torna a Telecinco. Això sí, no en la seva versió anònima sinó en la seva alternativa 'VIP'.

Encara que ja fa mesos es va revelar que la cadena tenia previst tornar a emetre'l, ara el seu retorn ja és més imminent. I és que mostra d'això és que s'ha llançat la promoció de 'GH VIP 8'.

És més, ja han començat a sorgir noms de famosos que podrien convertir-se en concursants. I entre aquests estan des de Rocío Flores fins Julia Janeiro passant per Fidel Albiac o fins i tot Julen, parella de Sandra Pica.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De moment, tots aquests noms són rumors. No obstant això, mentre aquests es confirmen o desmenteixen hi ha un antic participant que ha revelat dades interessants. Ens estem referint a detalls desconeguts de l'esmentat format.

Revelades curiositats del 'reality' de Telecinco

Pol Badia és el famós que ara ha decidit compartir aspectes del programa. I és que ell el coneix a la perfecció perquè va ser concursant de 'GH 17'.

En aquesta edició va iniciar una relació amb Adara, de 'GH VIP 7'. En aquesta última va coincidir amb la seva llavors parella, el Maestro Joao.

El jove ha volgut 'satisfer' la curiositat dels seguidors del 'reality', després de descobrir-se que tornava. I ho ha fet contestant a les preguntes que li han fet al respecte a través de TikTok.

D'aquesta manera, ha revelat, per exemple, com s'organitzen les gales en directe. Ha explicat que els concursants saben quan han de vestir-se per aquestes «usant com a referència la posició del sol. Quan veien que començava a enfosquir, la gent ja es començava a preparar».

No obstant això, ha reconegut que «jo tenia com a referència el confessionari perquè abans d'una gala ens tancaven en ell una estona. Suposo que l'equip ha de comprovar les càmeres i ajustar els detalls. Llavors, quan sortíem d'allà, sabia que quedava una hora per a la gala i aquesta era el senyal».

A això ha afegit que «a la sala hi ha uns focus que s'encenen deu minuts abans de la gala. Quan estan encesos, saps que aquesta és imminent i que, en qualsevol moment, pot aparèixer Jorge Javier i entrar en directe».

Més detalls del programa que ha fet història a 'Mediaset'

'Gran Hermano VIP' tornarà a la cadena dos anys després de la seva última edició. Per aquest motiu, Pol Badía hagi rebut una allau de preguntes en les seves xarxes al respecte.

Per això, ha donat altres detalls de com funciona el format. Ens estem referint, per exemple, al fet que ha revelat que el programa els deixa preservatius a la farmaciola. Es fa amb l'objectiu que puguin tenir relacions sexuals amb tota precaució.

De la mateixa manera, ha explicat que quan va participar en la versió d'anònims se'ls va dir una cosa molt concreta. Va ser: «Aquesta és casa vostra, però també un programa de televisió». Vaja, que se'ls va deixar clar de manera indirecta que havien de donar joc i també que havien de cuidar el seu comportament.

A més, Pol Badía ha reconegut que un és conscient que hi ha càmeres, però no de la repercussió. Per aquest motiu cada concursant es comporti sense pensar en què l'estan veient.

A tot el que s'ha exposat cal afegir diversos aspectes més que ha relatat. Un d'aquests és, per exemple, que es pot demanar a l'organització que porti roba que s'ha deixat a casa.

Finalment, ha aprofitat per negar que hi hagi un guió a 'Gran Hermano'. Ho ha fet dient: «Per res. A mi ningú em crida al confessionari per dir-me que he de fer una cosa o una altra».