Gloria Camila molt arreglada i somrient a càmera

La família biològica de Gloria Camila, la germana de Rociíto

Poc o res se sap del passat dels fills adoptius de Rocío Jurado i Ortega Cano

Gloria Camila i José Fernando van arribar a les nostres vides el 1999, després d'un duríssim procés legal. En aquell moment, ell tenia sis anys i ella, només quatre. Uns nens molt desitjats que van omplir de felicitat Rocío Jurado i José Ortega Cano.

Amb prou feines eren conscients que havien entrat a formar part d'un dels clans més importants del nostre país, i encara menys del que els esperava. La dolorosa pèrdua de 'la més gran' a causa d'un càncer el 2006 i el conflicte familiar van trencar els Mohedano per la meitat.

José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega a la fira taurina de Sant Sebastià dels Reis el 26 d'agost del 2017
El procés d'adopció de Gloria Camila i José Fernando va ser molt complicat | GTRES

Es van crear dos bàndols clarament dividits que no semblen tenir intenció d'apropar postures. I molts menys després de l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco, que la distancia encara més dels seus germans.

D'aquesta etapa en què Gloria i José Fernando van arribar a la família, la seva germana gran una vegada va assegurar que en guarda molt bons records. De fet, assegurava que ella s'havia encarregat de signar els papers per a portar els nens a Espanya.

L'adopció de Gloria Camila i José Fernando

José Fernando Ortega, fill d'Ortega Cano i germà de Gloria Camila
José Fernando Ortega continua ingressat en un centre psiquiàtric | GTRES

«Jo estava encantada amb els nens... La meva mare estava molt contenta perquè sabia que amb això estava fent José molt feliç. La meva mare tenia aquesta faceta de la maternitat coberta, però José no», confessava Carrasco.

Segons Rociíto, ella era feliç veient com la seva mare complia el gran somni del seu marit. Va explicar que ella es va prestar de bon grat a ajudar-los en el procés. «Algú havia de signar, ja que per edat havien de comptar amb algú que els recolzés».

«Per si es donava el cas que a ells els passés alguna cosa i perquè els nens no quedessin desatesos, i la persona que va signar vaig ser jo», revelava.

Detalls que fins fa tan sols uns mesos no coneixíem i que desmenteixen els rumors sobre el fet que Rociito no s'estimava els seus germans o que fins i tot estava gelosa d'ells.

Gloria Camila i Ortega Cano vestits de blau i caminant pel carrer
Gloria Camila està molt unida al seu pare | GTRES

De la vida que Gloria i José Fernando portaven a Colòmbia, se'n sap poca cosa, tot i que ells mai han negat les seves arrels. Sobretot ella, que porta un tatuatge on posa 'made in Colombia'.

Gloria Camila parla sobre la seva família biològica

És més, està molt orgullosa dels seus trets llatins. «No em considero lletja, la veritat. A part, una de les coses bones de ser colombiana és aquesta bellesa llatina, que sempre hi és. Agraeixo les meves arrels», responia a una seguidora.

Fa uns anys, la noia es va sincerar amb els seus seguidors i va confessar que no sabia res d'aquella família que havien deixat enrere. «No, no conec la meva família biològica ni la busco. El proper viatge que faci, el vull fer a Colòmbia».

Ortega Cano i els seus fills
Ortega Cano amb els fills, Gloria Camila i José Fernando | GTRES

I és que Gloria sempre ha insistit que «li pesi a qui li pesi, Rocío Jurado és la meva mare». Tot i això, encara hi ha qui l'ataca pels seus orígens i exalça la figura de Carrasco, la filla biològica de 'la més gran'.

Uns comentaris molt dolorosos que la noia va treure a la llum. «A veure, tu qui ets per ficar-te a la vida d'una mare i d'una filla quan no tens res a veure amb elles?», li han arribat a dir.

Els Mohedano
L'arribada de Gloria Camila i José Fernando va ser una gran alegria per a la família | GTRES

«Que Rocío Jurat ja tenia filla, no com Ortega Cano, que no en tenia i en volia. Per això us van adoptar, així que queda't al marge perquè no pintes res en aquesta història».

«Com tu dius, ets colombiana, no filla de Rocío Jurado, germana de Rocío Carrasco ni tieta de Rocío Flores. Preocupa't del teu germà, el ionqui, que li farà més falta, dents de conill», l'atacaven.

«T'hauria de fer vergonya penjar fotos d'aquesta dona», comentava una altra usuària després que Gloria compartís una imatge de Rocío Jurado.

Insults que pugen de to fins al punt de llegir-se coses com «Desagraïda. Si no arriba a ser per Rociíto, tu no haguessis estat qui ets ara. Connecta les neurones que et queden, perquè li hauries de donar les gràcies, no dir bestieses d'ella.

Davant d'aquests atacs, la jove va decidir prendre mesures legals contra els seus detractors.