Imatge de Julia Janeiro i el seu actual xicot, Álex Balboa

L'alegria que va rebre Álex, la parella de Julia Janeiro, en plena tempesta

Álex Balboa es troba molt feliç pel que li acaba de passar

Fa unes setmanes, el nom del futbolista Álex Balboa va sortir a la llum després de conèixer-se que tenia una relació amb una noia molt famosa. En concret, amb Julia Janeiro, la filla de Jesulín d'Ubrique i María José Campanario.

La parella va iniciar la seva relació fa uns mesos i tot anava a la perfecció fins que ha passat una cosa que els ha fastiguejat. I és que han protagonitzat un conflicte amb l'ex de la noia, Brayan Mejía, qui ha acabat amb Julia interposant dues denúncies contra ell.

Tot i això, en aquesta tempesta que estan vivint, ha arribat una feliç notícia per a l'esportista. Després de ser convocat, ha jugat amb la selecció absoluta de Guinea Equatorial els partits de classificació per al Mundial de Qatar 2022.

Álex Balboa juga amb la selecció nacional

Sobre Álex es coneix que té 20 anys i milita a les files de l'Alabès B, on juga com a centrecampista. I, respecte a la seva família, el jove és fill d'Alejandro Manuel Balboa i María Antonia Bandeira.

Així doncs, el passat mes de setembre va rebre una de les millors notícies de la seva vida respecte a l'àmbit professional. Sí, perquè va ser cridat per l'esmentada selecció absoluta de Guinea Equatorial, amb la qual va debutar. Encara que fa uns dies va ser informat d'una altra de bona nova que el va omplir d'alegria.

Se'l va trucar per participar amb aquell equip en els partits de classificació per al Mundial de Qatar 2022. És a dir, ens estem referint a la trobada del passat 13 de novembre davant Tunísia i al del 16 de novembre amb Mauritània.

Àlex Balboa
Álex Balboa està encantat amb el pas que ha fet futbolísticament | Instagram: @alexbalboa6

El jove va jugar i va donar tot de si per donar una alegria al seu país. Com tots els seus companys va donar el màxim, però lamentablement no van aconseguir el seu propòsit: el Mundial.

Tot i el revés, Balboa està feliç de l'avenç professional tan important que ha aconseguit. I així ho ha manifestat compartint diverses imatges de les esmentades trobades a les seves xarxes socials.

Unes fotos que ha acompanyat d'aquestes paraules: «Molt content per seguir fent passes endavant i de formar part d'aquesta magnífica selecció. Estic segur que donarem moltes alegries. Continuem treballant».

Molts dels seus seguidors li han donat l'enhorabona i l'han felicitat per la feina, però també ho ha fet la seva xicota, Julia Janeiro, escrivint: «Orgullosa de tu». I ell li ha respost dient: «I love you».

Una bona nova davant la tensió

Per a Álex la convocatòria de Guinea ha estat una satisfacció i una recompensa a la seva feina. I això sense oblidar que li ha servit per desconnectar de la tensió que ell i la seva noia viuen des de fa dies.

Com s'ha donat a conèixer per part de l'entorn de Julia, el seu ex li fa la vida impossible. És més, fins i tot fa uns dies, tots tres van protagonitzar una topada a les portes d'una discoteca, on el resultat va ser amb Julia acudint a l'hospital per dolors a diverses parts del cos.

La filla de Jesulín ha denunciat Brayan per assetjament i també per agressió, d'aquí que ben aviat s'hagin de veure les cares davant de la justícia. Això sí, ell nega les acusacions i, segons sembla, estaria disposat a parlar als mitjans per explicar la seva versió.

Per tant, sembla que la tempesta seguirà activa i la calma no sembla apropar-se. Álex prefereix, per la seva banda, mantenir-se en un segon pla i continuar centrat en la feina. I, per descomptat, en la seva noia, de la qual s'ha convertit en el suport principal en aquest tràngol.

Julia Janeiro i Álex Balboa
Álex Balboa s'ha convertit en el principal suport de Julia Janeiro en aquest moment dur | Instagram: @julsjaneiro