Fotomuntatge de Dani Martín i els seus pares, Manolo i Carmen

Manolo i Carmen, els pares de Dani Martín, han enterrat una filla

El cantant va perdre la seva germana gran l'any 2009

Carmen i José Manuel, els pares de Dani Martín, han viscut amb gran orgull l'exitosa carrera musical del seu fill petit.

Han sigut molt feliços per aquest motiu, però en cap cas ha servit per a omplir el buit que els ha suposat perdre una filla.

L'any 2009, el matrimoni es va enfonsar completament quan la seva primogènita, Miriam, va morir sobtadament d'un infart cerebral. La noia només tenia 35 anys, i la seva vida es va truncar de la nit al dia.

«És una història amb la qual, quan te'n vas a dormir, no hi comptes, i l'endemà al matí la meva germana mor. Comences a viure una cosa amb què no comptaves», confessava l'artista fa uns anys a Risto Mejide.

La mort que va marcar un abans i un després a la família de Dani Martín

La sobtada i tràgica mort de la germana gran de Dani Martín va marcar moltíssim tota la família.

Tant Carmen com José Manuel, àlies Manolo, es van enfonsar per la tragèdia que van viure. El dolor i la incomprensió es va apoderar d'ells, i l'artista, tot i que també estava destrossat, va sentir la necessitat d'actuar d'una manera que mai hauria esperat.

«Curiosament, quan et passa una cosa tan forta, és quan descobreixes com ets de debò. Jo em vaig descobrir a mi mateix responent davant d'aquesta pèrdua d'una manera que mai m'hauria imaginat», confessava Dani en una entrevista amb la revista 'Elle'.

Dani Martín a l'escenari aplaudint amb el micro davant assegut i amb fons negre
Dani Martín va dedicar el seu primer disc en solitari a la seva germana | GTRES

El que va ser vocalista d'El Canto del Loco va treure forces d'on no n'hi havia per a tirar els seus pares endavant i ajudar-los a superar la pèrdua d'Ana, que es va convertir en el motor de les seves vides i els va donar més raó per a tirar endavant.

«Sempre havia pensat que, sent tan sensible, si algun dia em passés el que em va passar, m'enfonsaria, que no seria capaç de seguir. I de sobte em vaig veure tirant endavant la meva família, intentant alegrar-los, sent el somriure per als meus pares», afegia a la mateixa entrevista.

Dani Martín està molt orgullós dels seus pares, Carmen i Manolo

Ara que ja han passat més de deu anys des de la mort de la seva germana, el cantant és capaç de mirar enrere i sentir-se molt orgullós del que han aconseguit els seus pares.

Dani Martín sent una profunda admiració per ells, un sentiment que demostra sempre que pot a les entrevistes que li fan i a les xarxes socials.

De fet, tant al seu perfil d'Instagram com al de Twitter, el cantant es defineix com a «fill de Manolo i Carmen» i «amant de la música».

A més, mitjançant una story que va penjar fa poc, el cantant va compartir la immensa felicitat que li causa veure els seus pares agafats de la mà.

«Els meus pares, de la mà. Una vida plena d'errors, de perdons, de paciència, de treball mutu i personal, de generositat. Crec que és l'única manera de fer camí amb algú, tret que siguis un ordinador», reflexionava Dani Martín.

Muntatge de Dani Martín i els seus pares
Dani Martín està molt orgullós dels pares. | La Notícia Digital

Els pares de Dani han sabut superar els obstacles que els ha posat la vida gràcies a la unió i l'amor que tenen l'un per l'altre. I és per això que són tot un exemple per al seu fill.

«Perdura l'amor i l'afecte, i això em fa molt feliç. Es pot aconseguir treballant, però cal atrevir-se a treballar. Això no és per als perfectets. Éssers errants en constant aprenentatge. Salut i amor», assenyalava l'artista a la mateixa publicació.