Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Isabel Pantoja trenca el seu silenci per respondre les acusacions de Kiko Rivera

Isabel Pantoja ha parlat amb 'Viva la Vida' per revelar tota la veritat

Isabel Pantoja fa 206 dies que guarda silenci, però ha arribat el moment de donar la cara per aclarir quina és la seva veritable situació. Alguns periodistes asseguren que la tonadillera està passant per un dels moments més complicats de la seva vida.

Cal recordar que ha perdut la seva mare, la senyora Ana Martín, i que s'ha tornat a enfadar amb el seu fill Kiko Rivera.

Isabel Pantoja ha parlat amb l'equip de recerca de 'Viva la Vida', programa que Emma García presenta els caps de setmana a Telecinco. La cantant està cansada d'escoltar certs rumors, així que no ha tingut cap més remei que passar a l'acció. José Antonio Avilés, col·laborador del programa, ha recordat que té molt mala fama.

«S'ha arribat a dir que dorm abraçada a les cendres de la seva mare», comenta el tertulià. Aquesta informació la va donar Maria Patiño, periodista i presentadora de Telecinco. Hi ha molts rumors darrere la cantant, però només 'Viva la Vida' ha aconseguit informació de primera mà. 

Isabel Pantoja en una imatge promocional de 'Supervivientes'.
Isabel Pantoja recupera el poder mediàtic. | GTRES

Emma García s'ha quedat molt sorpresa, ja que els seus col·laboradors han aconseguit imatges de l'interior de Cantora, finca de la tonadillera. Tot fa pensar que Isabel ha superat tots els problemes i està disposada a recuperar la seva vida mediàtica. El públic està encantat amb la seva tornada televisiva i les xarxes socials s'han plegat de bons comentaris.

Isabel podria estar preparant el cop definitiu: vol vendre Cantora i mudar-se a Madrid per començar una nova vida. Segons 'Informalia', la cantant es voldria desfer de la seva mítica finca perquè li ha ocasionat molts problemes. De fet, que Kiko Rivera l'acusa de fer servir aquest immoble per esquivar certs problemes econòmics.

Isabel Pantoja enfonsa Kiko Rivera

Isabel ha estat molt de temps callada perquè era conscient que el testimoni del seu fill Kiko havia convençut els espectadors de Telecinco. La cadena va preparar un programa especial, anomenat 'La herencia envenenada', per treure a la llum els secrets de la tonadillera. Rivera la va acusar d'haver robat cinc milions d'euros i de jugar amb Cantora, finca que també li pertany.

La cantant té prou talent per silenciar els seus detractors, però es va mantenir al marge fins que arribés el seu moment. Tot fa pensar que ha pres les regnes de la situació per intentar que els periodistes deixin de difondre notícies distorsionades.

Primer pla de Kiko Rivera
Kiko Rivera perd la batalla contra Isabel Pantoja. | GTRES

Raquel Bollo, íntima amiga de Pantoja i col·laboradora de 'Viva la Vida', assegura que s'estan explicant moltes mentides. Reconeix que l'artista ha patit molt per la mort de la mare, però vol deixar clar que hi ha coses que no són veritat. Un dels rumors que més mal li està fent a la mare de Kiko és que diguin que necessita «ajuda de psiquiatres».

Isabel Pantoja respon a Kiko: «Estic bé de salut»

Emma García i el seu equip de redactors ha aconseguit allò que molts periodistes del cor fa gairebé un any que intenten. La tonadillera ha respost algunes de les acusacions que ha rebut per part del seu fill.

Una de les coses que ha deixat clara és que no necessita ajuda, tal com el cantant va afirmar a 'Sábado Deluxe'. «Estic bé de salut», comenta en un to força contundent. Ricardo, el periodista que li ha fet l'entrevista, assegura que la cantant «és molt afectuosa».

Raquel Bollo, amiga d'Isabel, assegura que la cantant «és molt educada, malgrat tot el que puguin dir». Segons la seva informació, la tonadillera no està en una situació extrema, però sí que ha de resoldre molts problemes. No obstant això, aquest podria ser un primer pas per tornar a Telecinco i desmuntar totes les possibles mentides que ha llançat Kiko Rivera.

VÍDEO DEL DIA