David Flores mirant a càmera mig somrient

L'amenaça que angoixa David Flores Carrasco: «Ja n'hi ha prou»

El seu pare, Antonio David, ha fet una advertència a una cara coneguda de Mediaset

David Flores Carrasco està cansat que la seva família estigui al focus mediàtic. I la veritat és que d'això no només en són responsables els programes i les revistes, sinó que aquesta també. Sí, perquè diversos membres del clan no deixen de parlar i de generar polèmica.

 

Fa poc, ha estat precisament el seu pare, Antonio David, qui s'ha tornat a manifestar públicament. Ha fet una advertència a una cara molt coneguda de Telecinco: Jorge Javier Vázquez.

L'origen de l'advertència d'Antonio David

Aquesta setmana, Jorge Javier publicar al seu bloc de la revista 'Lecturas' una carta dirigida a Rocío Flores. En aquest escrit, posava en qüestió el dolor que la jove ha mostrat a la televisió. I és que no entén per què continua treballant a 'El programa de Ana Rosa' si tant està patint.

En concret, deia: «Entenc el dolor que t'ha de provocar rebre cada mes els diners que guanyes per ser còmplice de l'empresa que causa tant de neguit al teu negoci. Perdó, a la teva família».

És més, fent ús de la ironia, li va aconsellar que deixés el programa dels matins de Telecinco perquè potser li truquen d'un altre espai on podria demostrar les seves qualitats vocals. Dient-li això, es burlava de com de malament canta, tal com demostren uns àudios que ha aconseguit.

Jorge Javier Vázquez amb un dissimulat i lleuger somriure i amb la mirada perduda
Jorge Javier Vázquez ha escrit una carta molt contundent a Rocío Flores | GTRES

 

Antonio David 'amenaça' Jorge Javier

Després de llegir la carta esmentada, el pare de Rocío no s'ha quedat de braços plegats. Així doncs, molt molest, ha fet una advertència a Vázquez.

Efectivament, ho ha fet mitjançant el seu canal de YouTube. «Us diré la veritat. Estic preparant un vídeo que es titula 'Carta a Jorge Javier', ja que ell, amb tant d'afecte, n'ha dedicat una a la meva filla Rocío», comença dient al vídeo.

Aquests dies sortirà a la llum la carta que Antonio ha dedicat al presentador de 'Sálvame'. De moment, gràcies a l'avenç que ha mostrat només sabem que comença així: «Jorgeja, jo també estic compungit. I t'explicaré el per què».

Caldrà esperar per a veure què li diu. El que està clar és que no serà gaire agradable. Segur que carrega contra ell i contra el programa de les tardes de Telecinco.

L'excol·laborador també critica La Fábrica de la Tele

Al seu canal de YouTube, el pare de Rocío i David Flores també s'ha burlat de La Fábrica de la Tele, la productora de 'Sálvame'. I és que en un vídeo ha llegit un tuit d'aquesta que feia al·lusió als seus seguidors, l'anomenada 'Marea Blava'. La publicació deia: «La veritable Marea Blava! 'Sálvame' arrasa tota la competència amb Carlota Corredera al capdavant».

Després de llegir aquest tuit, Antonio ha dit: «Perdoneu que rigui, però seguiu manipulant. No teniu solució. Seguiu enganyant la gent, és increïble».

«M'encantaria posar a la pantalla algunes de les dades d'audiència que trèieu fa mesos. No tenen res a veure ni amb un 14 ni amb un 15. Eren xifres molts més altes».

Antonio David Flores somrient amb un micròfon
Antonio David s'ha burlat de La Fábrica de la Tele | GTRES

I ha afegit: «El que és significatiu no és que vengueu fum, perquè ja estem acostumats a les mentides. El que és significatiu és que al tuit esmenteu la Marea Blava. Família, ens ridiculitzen».

En aquest punt ha fet al·lusió a la concentració que els seus seguidors van fer recentment i que no va ser l'èxit que esperava. Ha dit: «Us pareu a debatre si hi havia 300 persones, si n'hi havia més o menys. Però no arribeu a pensar que persones amb pocs recursos econòmics van agafar el cotxe, un autobús o un tren i van anar a la concentració».

«Ho van fer amb l'únic objectiu de fer-vos saber que no estan d'acord amb la praxi que esteu duent a terme. I que estan cansats de l'assetjament mediàtic. Gràcies a tots els youtubers que van emetre el directe, 70.000 persones van veure la concentració, així que feu-vos mirar aquesta dada, també», ha seguit dient.

Per acabar, s'ha dirigit a la productora: «Sé que esteu preocupats perquè les xifres d'audiència han baixat. I perquè amb aquest moviment de #Yomerebelo hi ha moltes empreses que us publiciten que estan pensant si val la pena donar suport a un programa que l'únic que vol és assetjar les famílies».