Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández, acusat de vendre a una gran amiga per 500 euros

Kiko Hernández podria haver traït algú molt proper a canvi de diners i protagonisme

És sabut que Kiko Hernández és un dels col·laboradors més controvertits de 'Sálvame', però ningú pot posar en dubte que és una peça fonamental dins del programa. Com que la direcció de Telecinco és conscient del seu poder mediàtic, sempre li ofereix ofertes força temptadores.

No obstant això, fa cinc anys va decidir canviar de vida i renunciar a una de les seves feines: les col·laboracions amb 'Sábado Deluxe'. I és que Kiko es va adonar que la pressió mediàtica li passava factura, així que va pensar que el millor era paralitzar la seva vida mediàtica.

En aquest període de reflexió va veure que ser pare era el que li faria realment feliç, motiu pel qual va viatjar als Estats Units i així complir el seu somni. Llavors, actualment el tertulià té dues filles petites, Abril i Jimena, i intenta passar-hi el màxim temps possible.

Per aquesta raó, Hernández va parlar amb els seus responsables i va renunciar a la seva cadira de 'Sábado Deluxe', encara que recentment ha canviat d'opinió. Sí, perquè ara una de les seves grans amigues s'ha assegut al plató per fer front a una de les entrevistes més explosives de la seva vida i ell ha volgut estar al seu costat.

Estem parlant de Carmen Borrego, que s'ha sotmès al 'Polideluxe' per respondre preguntes força compromeses. En els darrers mesos, Carmen s'ha fet íntima amiga de Kiko, és més, fins i tot passen molt de temps junts fora de càmeres.

El col·laborador presumeix de ser el gran defensor de Carmen, però hi ha molta gent que posa en dubte aquests sentiments, de fet alguns espectadors pensen que l'únic que vol és fer mal perquè «té odi a dins».

Kiko Hernández, sobre les Campos: «Jo no tinc cap guerra»

Kiko va començar a treballar als mitjans de comunicació gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano', concurs que el va catapultar a la fama. De seguida va demostrar que tenia una gran destresa dins el món de l'espectacle, per això és una de les persones millors pagades de Telecinco. És més, segons ha sortit publicat, cobra al voltant de 500 euros per cada intervenció.

Tot i que el col·laborador garanteix que ha tornat a 'Sábado Deluxe' únicament per donar suport a Carmen, l'audiència no confia en la seva paraula. De fet, hi ha molta gent que pensa que l'únic que està fent és provocar Terelu Campos, una de les seves grans enemigues. Però, per la seva banda, Terelu no vol entrar en conflictes, així que no s'hi ha pronunciat, encara que té una opinió força clara.

Alejandra Rubio, neboda de Carmen i filla de Terelu, està cansada de suportar certs atreviments i no ha dubtat a passar a l'acció. Treballa com a tertuliana al programa 'Viva la Vida', espai on s'expressa amb llibertat i comenta tots els problemes que té la seva família. En concret, la jove considera que Kiko està perjudicant al clan i que els seus sentiments cap a Borrego no són sincers.

Foto dels protagonistes
Kiko Hernández i Carmen Borrego s'han convertit en grans amics | Instagram

L'exconcursant de 'Gran Hermano' és al punt de mira, ja que alguns espectadors l'acusen d'haver tornat al 'Deluxe' per fer diners. A més, tenint en compte les xifres que han sortit publicades, hauria guanyat 500 euros gràcies a la seva darrera participació. «Jo no tinc cap guerra amb Terelu ni amb Alejandra, cada vegada que he parlat ha estat perquè elles han dit alguna cosa», declara.

Kiko Hernández aclareix els seus problemes legals

Recentment, Hernández ha ocupat tots els titulars de la premsa rosa per una notícia força sorprenent: ha perdut un judici important. Suposadament, el mitjà digital 'PR Noticias' el va acusar d'haver-se inventat que tenia una malaltia i per això el col·laborador el va denunciar. I, segons sembla, ara la justícia li hauria donat l'esquena.

Segons ha sortit publicat, a Kiko li han embargat gairebé 22.300 euros després d'haver perdut aquest judici. Tot i això, ell nega que sigui veritat, ja que s'ha pronunciat sobre aquest tema a les seves xarxes socials i les reaccions no s'han fet esperar.

Un usuari de Twitter li escriu: «Ets tan dolent que l'endemà et farà vergonya perquè les teves filles coneixeran les teves pràctiques». També n'hi ha que pensen que el tertulià ha tornat a 'Sábado Deluxe' per fer front a la presumpta quantitat que ha de pagar. Però, tot i això, ell ha deixat clar que no ha perdut cap procés judicial i que tot és mentida.