Isa Pantoja en un plató de televisió

Isa Pantoja vol denunciar al seu germà Kiko Rivera: «Més de 20.000 euros»

Isa Pantoja i el seu xicot Asraf s'uneixen per frenar Kiko Rivera

Isa Pantoja, filla de la cantant Isabel Pantoja i germana de Kiko Rivera, està travessant una situació compromesa per culpa de la seva família. En concret, no s'ha sentit ben tractada per alguns membres del clan i per això se'n va allunyar quan va aconseguir la majoria d'edat.

I malgrat que el seu passat mediàtic ha estat força controvertit, actualment està centrada en la seva trajectòria professional. Isa Pantoja col·labora a Telecinco i està estudiant per convertir-se en una gran advocada, tal com va prometre a la seva mare, Isabel Pantoja.

Tot i això, en els últims mesos s'ha vist embolicada en escàndols que han posat en perill la seva estabilitat televisiva. I és que, recordem, Kiko Rivera defensa que la cantant de cobla li ha robat cinc milions d'euros, una acusació que ha destrossat la família.

Isa, també coneguda com a Chabelita, s'ha posicionat al costat d'Isabel, ja que considera que en aquests moments necessita ajuda. La mare de la 'tonadillera', Doña Ana Martín, va morir el passat mes de setembre i des d'aleshores Pantoja no aixeca el cap. Per la seva banda, Kiko, DJ de professió, ha descobert que parlar d'aquest tema genera molts diners, motiu pel qual ho fa de forma habitual.

A través d'aquest 'modus operandi', Rivera ha filtrat uns missatges d'àudio que la seva germana Chabelita li va enviar fa un temps. Suposadament la jove té problemes amb el seu xicot, Asraf Beno, i en una ocasió li va demanar ajuda perquè la seva integritat corria perill.

Asraf Beno molt seriós amb un gran quadre de fons
Asraf Beno ha tingut molts problemes amb la família Pantoja | TELECINCO

Així, el DJ ha difós aquesta informació per venjar-se d'Isa, ja que no se sent recolzat per ella. Però davant d'aquest 'atac' la col·laboradora de Telecinco no es quedarà de braços plegats, motiu pel qual s'està plantejant demandar al seu germà per haver distribuït un rumor tan perillós.

«Estem estudiant prendre mesures legals. Isa per la filtració de l'àudio i jo per les insinuacions que s'han fet», comenta Astaf Beno a 'Viva la Vida'. I és que el model està cansat que l'acusin de «no tractar bé» la seva xicota.

Kiko Rivera, asfixiat pels seus problemes legals

Kiko Rivera no només haurà de lluitar contra Chabelita als tribunals, sinó que 'Socialité', programa que emet Telecinco els caps de setmana, ha anunciat que el DJ està sent acusat d'una cosa força greu. «Ha plagiat vuit cançons», comenten a l'esmentat espai televisiu.

Davant d'això, 'Socialité' s'ha posat en contacte amb experts en el tema i, gràcies a això, hem descobert una informació sorprenent. Rivera podria rebre una multa de més de 200.000 euros per copiar les obres d'altres cantants. Concretament, segons expliquen, les seves cançons tenen acords massa semblants als temes de certs artistes i aquests podrien prendre mesures legals.

No obstant això, Isa Pantoja no sent llàstima del seu germà Kiko, ja que està molt molesta després de la traïció tan greu que ha patit. Seguint les declaracions del seu xicot Asraf a 'Viva la Vida', el DJ podria veure's obligat a explicar davant d'un jutge el perquè del seu comportament. Sí, perquè filtrar uns àudios que fan malbé la intimitat de Chabelita, és un atreviment que tindrà repercussions legals.

Isa Pantoja lluitarà per l'honor d'Asraf Beno

Isa està cansada que el públic jutgi la seva relació amb Asraf i pensa que Kiko està contribuint a augmentar determinats rumors. El model ha revelat que tant ell com Chabelita estan mantenint converses amb els seus advocats per passar a l'acció. I encara que no han pres una decisió definitiva, sí que garanteixen que no aguantaran més atreviments.

La col·laboradora televisiva té un fill petit, fruit de la seva primera relació formal, i no tolera que el menor escolti determinats rumors. Tot fa pensar que el DJ ha traspassat totes les línies vermelles i que aquesta vegada tindrà més d'un problema. Beno, el seu cunyat, sempre ha intentat defensar-lo, però actualment prefereix mantenir-se allunyat.