Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós

Isa Pantoja, implicada en un delicte molt greu: «Me'n pendeixo»

Alejandro Albalá, exnòvio d'Isa Pantoja, té proves que mostren la veritable cara de la jove

Isa Pantoja, filla de la cantant Isabel Pantoja, està en boca de tothom perquè el seu germà, Kiko Rivera, ha filtrat una informació compromesa sobre ella.

 

El DJ assegura que la jove li trucava «a hores intempestives de la matinada» per a demanar-li ajuda. Suposadament té problemes molt seriosos amb el seu nòvio, Asraf Beno, però la realitat podria ser molt diferent.

A Chabelita se l'ha acusat d'inventar-se que és una dona maltractada per a cridar l'atenció de les seves exparelles i dels mitjans de comunicació. Fa un temps, va vendre una exclusiva en què va assegurar que Alejandro Albalá «la controlava» i que era un «gelós obsessiu». Recordem que el jove va estar cinc anys amb ella, i ara vol parlar sobre la ruptura.

Alejandro, concursant habitual dels programes de Telecinco, ha visitat el plató de 'Viva la vida' per a explicar com va ser la relació amb Chabelita. «Em vull defensar d'una cosa de la qual se m'ha acusat durant molt de temps», declara visiblement afectat. «Vaig haver d'anar al psicòleg, perquè, sent tan jove, que t'assenyalin públicament t'afecta», assegura.

El noi ha aportat proves que demostren les suposades males arts de la filla d'Isabel Pantoja. Segons ha explicat, Chabelita es va inventar que ell l'agredia, i posteriorment es va gravar en vídeo reconeixent que tot era mentida. El jove ha ensenyat aquest material a Emma García, presentadora del programa esmentat, que s'ha quedat paraules quan l'ha vist.

Primer pla d'Alejandro Albalá en un plató de Telecinco
Alejandro Albalá relata l'infern que va viure amb Isa Pantoja | GTRES

«El temps a poc a poc demostra les coses. Jo ho vaig deixar tot per ella, i ara me'n penedeixo. Va ser un error. Després vaig reprendre els estudis, però en aquell moment em vaig deixar portar per la vida. Ho vaig fer i ja està, no puc tornar enrere», lamenta el convidat de 'Viva la vida'.

Isa Pantoja, al descobert: «No m'ha tocat ni un pèl»

Alejandro Albalá ha ensenyat un vídeo en què Chabelita, també coneguda com a Isa Pi, es va gravar reconeixent que havia utilitzat una estratègia. Volia que Albalá no trenqués amb ella, així que va trucar a les autoritats per a acusar-lo de maltractador. Tot i això, després es va adonar que havia comès un error i es va gravar admetent que havia mentit.

«Jo he trucat a la policia dient que aquest home m'ha pegat, però no m'ha tocat ni un pèl. Mai m'ha pegat. Ho faig perquè li tinc ràbia», relata Isa Pi al vídeo. Després que Alejandro hagi mostrat aquest document audiovisual, la filla d'Isabel Pantoja ha quedat retratada, i les xarxes socials han esclatat contra ella.

Raquel Bollo, col·laboradora del programa i amiga de la família Pantoja, ha donat la cara per Chabelita, La col·laboradora assegura que «hi ha un comunicat de lesions» i ha qüestionat les proves del jove. «Em sembla una falta de respecte. T'estàs passant molt», li ha etzibat el càntabre.

Emma García ha demanat al convidat que ampliï el relat per a demostrar que està dient la veritat. «Jo me'n volia anar de casa, però em va dir que jo no me n'anava, que per sobre del seu cadàver», declara l'ex d'Isa. Segons explica, la filla d'Isabel Pantoja va trucar a la policia per a venjar-se.

Alejandro Albalá revela l'infern que va viure: «Ho he passat molt malament”

Isa Pantoja ha estat acusada d'un delicte molt greu: inventar-se que ha patit maltractaments per part d'algunes de les seves exparelles. Albalá, que ha demostrat que Chabelita va mentir per a fer-li mal, no sent compassió per ella. «Ho he passat molt malament. I no només jo, també la meva mare, el meu pare i tota la meva família», declara a 'Viva la vida'.

Raquel insisteix que la filla de la cupletista no és tan dolenta com els seus exnòvios volen donar a entendre. Alejandro s'ha indignat molt i ha sortit del plató, ja que la tertuliana estava jugant amb un tema molt seriós. «És injust i barat assenyalar així una persona», ha declarat abans de marxar.