Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez

Antonio David Flores passa a l'atac i revela el secret de Jorge Javier

Antonio David Flores treu a la llum el que més avergonyeix el presentador

Antonio David Flores manté una disputa amb diversos membres de Telecinco des que va ser acomiadat. Sobretot, només cal fixar-se en les indirectes que intercanvia amb el presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez.

Així, l'exguàrdia civil i el presentador català continuen a la gresca. I és que és sabut que tots dos no es poden ni veure, i encara menys després del qual va passar fa un any.

Antonio David Flores assegut treballant a Telecinco
Antonio David Flores treu a la llum un secret del català de la seva època a 'Sálvame' | Mediaset

El març del 2021, Rocío Carrasco va trencar el seu silenci a la televisió i va explicar la suposada mala vida que li havia donat Antonio David quan estaven junts. Sí, ja que vam conèixer una realitat que pocs sabien en haver estat tant de temps a l'ombra la filla de Rocío Jurado.

▶️ Marta Riesco rompe su silencio y habla de la portada de la revista Semana

Antonio David Flores esclata després de la darrera provocació

Si abans de la docu-sèrie la relació entre Antonio David i Jorge es caracteritzava per les tibantors entre tots dos, aquelles confessions van marcar l'inici d'una guerra.

Jorge Javier Vázquez
Antonio David Flores ha atacat el presentador | GTRES

Cada cop que han pogut, s'han desqualificat de forma pública sense cap mena de problema. Jorge Javier ho ha fet des de 'Sálvame', on ha posat a parir l'ex de Rociíto, de vegades sense anomenar-lo, d'altres anomenant-lo 'El Penes'.

A més a més, el català s'hi ha referit de vegades com una persona que «no cotitza a la Seguretat Social» i és un «gandul». Alhora, recentment va ironitzar sobre els retocs estètics als quals la seva filla, Rocío Flores, s'ha sotmès.

«Si Rocío Flores hagués invertit el mateix temps a estudiar que a operar-se, seria catedràtica», va sentenciar el català.

«Tens el cos d'un càntir i la cara de l'escut del Barça, molt ampla»

Unes paraules que Antonio David Flores no ha deixat passar i han tingut resposta a través del canal de YouTube. Així, Antonio David Flores no ha tingut pietat amb el presentador i li ha dedicat unes paraules que segur que encenen notablement el presentador de Badalona.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Sálvame'
Antonio David Flores l'ha definit com a «un càntir» | Mediaset

Antonio David Flores s'ha acarnissat amb el físic de Vázquez, apuntant que, segons la seva opinió, «de genètica no estàs per presumir». Alhora, ha tret a la llum que, quan treballaven a 'Sálvame', li va comentar que «tens el cos d'un càntir i la cara de l'escut del Barça, així, molt ampla».

Però Antonio David no només ha posat el focus en l'aparença del presentador, sinó que ha anat més enllà. En concret, ha parlat llargament d'una presumpta «condemna» que la Justícia hauria imposat al presentador.

Antonio David l'assenyala amb el dit

«El temps que portes treballant, si l'haguessis fet servir per pagar a Hisenda, no t'hauria condemnat la Justícia espanyola. Ho has entès, no?», li retreia.

Antonio David es fica de ple en els problemes que Jorge Javier va tenir amb Hisenda i que ell mateix va admetre al seu dia. En aquell moment, el presentador va ser sancionat per unes faltes en les declaracions dels exercicis del 2006 i 2007.

Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió
Antonio David ha posat el focus en els problemes amb Hisenda del gran enemic | Telecinco

Se li requerien 796.928,81 euros, i encara que el de Badalona va voler recórrer la sentència, per a desgràcia seva, l'Audiència Nacional va desestimar la seva apel·lació en 2020. Ja són moltes les vegades que s'hi ha referit, de fet fins i tot ha criticat la gestió d'Hisenda, afirmant que l'han assetjat.

«Davant Hisenda no tots som iguals, no hi ha organisme més injust que Hisenda, no n'hi ha. Depens d'algú que pot destruir-te la vida. El pitjor que et pot passar a la teva vida és que aparegui Hisenda perquè com vulguin destruir-te la vida, te la destrueixen», va dir fa temps a 'Sálvame'.