Nou cop per a la família d'Antonio David: el dineral que ha de pagar a Rocío Carrasco

La guerra entre l'exparella està lluny d'acabar

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Nou cop per a la família d'Antonio David: el dineral que ha de pagar a Rocío Carrasco | Twitter

Antonio David Flores està passant per un moment molt complicat. A les seves suposades infidelitats, se suma ara un deute que havia de pagar a la seva exdona en qualitat de dietes.

'El programa de Ana Rosa' ha avançat aquesta informació. Paloma García-Pelayo ha assenyalat que Antonio David Flores hauria estat instat per un jutge per a pagar 80.000 euros a Rocío Carrasco per les dietes no pagades en el passat. A més, segons García-Pelayo, aquest deute hauria de pagar-se en tan sols cinc dies.

«Fins al dia d'avui, Antonio no hauria posat la quantitat i té un requeriment de compliment obligat de posar-la», ha explicat Paloma García-Pelayo. La periodista ha fet públic també que, en cas de no fer-ho, Antonio David Flores hauria d'informar «amb un llistat de béns o, en defecte d'això, dels ingressos possibles per a decretar l'embargament pertinent dels 80.000 euros».

Dues versions

Per la seva part, Pepe del Real ha pogut donar l'altra versió d'aquesta història. Ha parlat amb Antonio David Flores, que ha assegurat que Rocío Carrasco el que busca realment és el titular. El que volia la mare dels seus fills més grans era que en premsa sortís que l'exmarit de la filla de Rocío Jurado li devia 80.000 euros. «Antonio David ha demanat un ajornament de cinc dies per a fer una reassignació de béns», ha explicat el periodista.

A més, el protagonista ha fet saber que l'ajornament també es deu al fet que «Rocío Carrasco mai ha pagat les despeses dels processos que ha anat perdent, per la qual cosa estan fent un càlcul i després ho descomptaran dels 80.000 euros».

La veritat és que la relació entre Rocío Carrasco i el que un dia fos el seu marit està lluny d'arreglar-se. El mateix passa amb els seus fills. I és que després d'anys sense veure'ls, la filla de Rocío Jurado no té moltes intencions de reprendre la relació amb ells. Això ha afectat molt sobretot a la primogènita d'Antonio David Flores, que està veient com la història dels seus pares es torna a repetir, però en aquesta ocasió amb Olga Moreno.

Les suposades infidelitats de l'exguàrdia civil estan fent trontollar la seva relació amb la mare de la seva petita Lola en les últimes setmanes. Només el temps dirà si aquesta relació en tan forta com han fet creure al públic.


Comentaris

envia el comentari