Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Antonio David Flores deixa anar la 'bomba' que amagava sobre el germà de les Campos

El pare de Rocío Flores ha explotat després de l'entrevista de Carmen Borrego

Fa una setmana Carmen Borrego va incendiar una guerra contra Antonio David Flores després de les seves declaracions en la revista 'Lecturas'. La filla de María Teresa Campos es va posicionar a favor de Rocío Carrasco i a més va confessar que la seva amiga mai li demanarà perdó a Rocío Flores.

Però aquest dimecres ha estat el torn de rèplica i Antonio David ha esclatat com mai a 'Lecturas'. L'exguàrdia civil segueix així la seva particular batalla contra la família Campos. El pare de Rocío Flores ha explicat en exclusiva al citat mitjà un detall que irritarà molt a totes les Campos.

Antonio David Flores ha destapat el major secret de la família, i ha desgranat tot el que sap sobre la història del germà secret de Carmen Borrego i Terelu Campos. El col·laborador de 'Sálvame'' ha explicat absolutament tot. «Ella sabia que la seva entrevista era una provocació cap a mi i que obtindria resposta. Doncs aquí la té», ha començat dient Antonio David a 'Lecturas'.

La veritat sobre el germà secret

El col·laborador ha començat a explicar més coses sobre el misteriós germà de les seves noves enemigues. «Al germà el va molestar moltíssim que, quan la seva mare va morir, elles només enviessin una corona de flors», afirma en exclusiva per a la revista.

Antonio David va ser el primer a destapar aquest gran secret, ja que ningú sabia que Terelu i Carmen tenien un germà secret. L'exguàrdia civil ha explicat que les germanes es van portar molt malament amb el seu germà, i que fins i tot no van assistir al cementiri quan va morir la mare d'aquest, fet que va significar un abans i un després en la seva relació.

El pare de Rocío Flores sap moltes coses sobre aquesta misteriosa història, que a més ha reconegut que les Campos no estan per a res còmodes amb el descobriment d'aquesta trama familiar que fins ara havien mantingut sempre en secret. «Terelu i Carmen s'avergonyeixen del seu germà secret», ha confessat.

Antonio David planta cara a Rocío Carrasco

El col·laborador també ha reconegut al citat mitjà que la seva filla es va sentir molt molesta amb l'entrevista de Carmen Borrego i que a més no entén com la seva mare no vol tenir cap mena de relació amb ella. La realitat és que la jove en els últims temps ha intentat acostar-se a la seva mare, però no obstant això aquesta no li ha allargat la mà.

«Rocío Carrasco va fer coses reprotxables quan era jove, i la seva mare sempre la va defensar públicament», ha assegurat Antonio David, afegint que «no entenc per què ella no ha adoptat amb la seva filla aquest paper de defensa».