Antonio David Flores muy enfadado

Antonio David ataca com mai abans Fidel Albiac: «Està publicat»

Antonio David Flores publica un nou vídeo al seu canal de Youtube on sentencia Fidel Albiac

Antonio David continua amb el propòsit d'explicar la seva veritat. Com que els mitjans no li donen l'oportunitat que ell vol per expressar-se, s'ha fet sentir per un altre canal.

Dimarts, 16 de novembre, l'excol·laborador va dedicar un vídeo a La Fábrica de la Tele i als seus antics caps. Va carregar contra ells, va explicar el modus operandi de la productora i va revelar com es va crear el documental de la seva exdona.

Però també va acusar Fidel Albiac de ser el culpable del seu daltabaix professional i personal. Un cop més, Antonio David desvia l'atenció de la seva persona per assenyalar-ne d'altres i atorgar-los la seva desgràcia.

Antonio David Flores enmig de la manifestació de la Marea Blava amb les mans a la boca emocionat
Antonio David ha estat notícia aquests dies per la concentració de la «marea blava» | GTRES

Antonio David Flores acusa Fidel Albiac de ser «la mà negra»

Durant més de 20 anys, Antonio David ha tingut fixació amb Fidel i l'ha arribat a acusar de delictes greus; fins i tot, de narcotraficant. Aprofitant el silenci de l'empresari, l'excol·laborador el criticava per destruir la seva imatge pública, com va fer amb Rocío.

Fa un any, quan encara era col·laborador de 'Sálvame', va assegurar que «una mà negra» era la culpable que no trobés feina. Ara, decidia posar-li nom i cognom: Fidel Albiac, el culpable del seu desprestigi personal i professional.

«Em van prendre per un maníac i un obsessiu quan vaig dir a plató que tenia una mà negra darrere al darrere», recordava. Antonio David rememora aquest moment al seu canal i confessa com es va sentir quan ningú el va creure.

«Van intentar ridiculitzar-me pensant precisament això, que era un obsés», explica. «Que pensava que hi havia gent darrere que volia fer-me el mal, al plató i al programa», afegeix.

Fidel Albiac arriba al musical 'Que no donaria jo' a Granada, el 20 de setembre del 2019
Antonio David assenyala Fidel de ser la mà negra | Gtres

Ara, després del seu acomiadament, Antonio David té clar qui és el culpable. «Que hi havia una mà negra? Que si n'hi havia? Vosaltres éreu la mà negra», revela assenyalant 'Sálvame' i la Fábrica.

Tot i això, l'excol·laborador va més enllà i explica que el boicot a la seva persona està liderat per Fidel Albiac. «No només ells, sinó que tenien socis i companys de viatge», apuntava. «Em reafirmo en el mateix que vaig dir al seu moment a plató, Fidel formava part d'aquesta mà negra», sentenciava.

Fidel Albiac i la seva «obsessió» per Antonio David

La fixació d'Antonio David per culpa Fidel de ser l'artífex de tot té un origen. L'extertulià assenyala la relació de David Valldeperas i l'empresari com el motiu principal del seu daltabaix professional.

Cal recordar que el director de 'Sálvame' és molt bon amic de Rocío Carrasco i Fidel. Precisament, Antonio David s'aferra a aquesta amistat per continuar arremetent contra els seus antics caps.

«Aquesta vinculació que hi ha entre Fidel i David Valldeperas és evident, l'hem vist, està publicat», comenta.

Per donar més credibilitat a les seves especulacions, el pare de Rocío Flores treu a la llum unes paraules de Karmele Marchante. «Ella deia: 'Fidel es va fer el meu amic i em filtrava informació d'Antonio David, estava completament obsessionat'», argumenta l'exguàrdia civil, citant paraules textuals

Ara, mesos després i havent fet un repàs, Antonio David té molt clar qui són els culpables. «Quan passen els mesos i veus què ha passat, realment és que sí», opina. «La mà negra era La Fábrica de la Tele i Fidel Albiac», reitera de nou, sentenciant la productora i el marit de la seva exdona.