Primer pla d'Anabel Pantoja emocionada al seu casament

Anabel Pantoja té un germà secret: és amic íntim de Kiko Rivera

Anabel Pantoja té por de reaparèixer públicament perquè no vol donar explicacions

Anabel Pantoja fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, però segueix cometent errors força greus. Abans del casament amb Omar Sánchez, va decidir retirar-se durant un temps de la petita pantalla i encara no ha tornat.

 

Cada cop té més fronts oberts, i els seus enemics estan aprofitant per a treure a la llum tots els seus secrets.

La influencer té una relació força controvertida amb el seu pare, Bernardo Pantoja. De fet, van estar bastants anys sense parlar-se. Bernardo es va separar de Mercedes Bernal, la mare de la col·laboradora, i van tenir problemes durant el divorci. Ningú ha parlat alt i clar sobre aquests conflictes, però un tertulià de 'Sálvame' disposa d'una informació explosiva.

Foto de la parella
Anabel Pantoja no va convidar el seu pare al casament | GTRES

Gustavo González, expert en crònica social, ha donat una de les grans notícies de l'any: Bernardo Pantoja podria tenir un fill secret. Tot ha començat quan Carlota Corredera, presentadora de 'Sálvame', ha revelat que algú volia trair Kiko Rivera. Seguint la informació de Gustavo, aquest noi podria ser fill de Bernardo i, per tant, germà d'Anabel.

Bernardo Pantoja va ser batejat com «el germà díscol d'Isabel Pantoja» a la premsa del cor, ja que sempre ha generat molts escàndols. No obstant això, ningú s'imaginava que amagués una cosa així.

Segons expliquen, el seu fill secret es fa dir 'Pinocho' i és molt amic de Kiko Rivera, tot i que ara està decebut amb ell i el vol trair.

«Anabel té un germà secret», comenten al plató de 'Sálvame'. La col·laboradora ho podria haver amagat per a protegir el seu pare, ja que sap que no té bona fama. Recordem que Bernardo té un passat judicial bastant tèrbol i que ha estat acusat de delictes molt greus.

Anabel Pantoja, horroritzada: «Robatoris i agressions sexuals»

Anabel, neboda d'Isabel Pantoja, ha crescut envoltada de fama i periodistes, per això sap com d'important és silenciar certs escàndols. El seu pare, Bernardo, va ingressar a la presó el 1991 pel suposat robatori d'uns documents bancaris. A partir d'aquell moment, la premsa el va començar a investigar, i la veritat és que té un passat molt fosc.

La col·laboradora es va quedar sense alè quan va llegir certs titulars, ja que n'hi ha molts que relacionen el seu pare amb «robatoris i agressions sexuals». Segons publica el diari 'La Vanguardia', el germà de la cupletista va ser detingut el 1996 per una presumpta agressió sexual.

Tothom assegura que és un home molt conflictiu. De fet, fa poc va ser acusat de trair la seva filla.

La influencer no va convidar el seu pare al casament que va celebrar a les Canàries, gest que va ser durament criticat pels seus detractors. Hi va haver molta gent que no entenia l'actitud d'Anabel, però, tenint en compte la trajectòria de Bernardo, va ser una decisió correcta. Ella només intentava protegir-lo, ja que és conscient que el millor per a ell és no cridar l'atenció de la premsa.

Anabel Pantoja coneix el seu suposat germà

El paparazzi Gustavo González ha tret a la llum el suposat germà secret de la sevillana, però no ha aportat proves que demostrin que és veritat. L'únic que assegura és que Bernardo Pantoja creu que l'amic de Kiko Rivera, conegut com a 'Pinocho', podria ser fill seu.

Kiko Rivera haurà d'afegir un nou enemic a la llista, ja que el que va ser el seu millor amic vol parlar a Telecinco. Sí, el noi que relacionen amb Bernardo Pantoja i que, curiosament, coneix molt bé Anabel. Han coincidit en moltes festes, tot i que ningú sap si eren conscients que podrien ser germans.