Antonio David Flores amb posat seriós

Antonio David Flores assumeix que ella vol tallar per les dures faltes de respecte

Antonio David Flores es queda sense paraules després de conèixer l'últim moviment

Antonio David Flores és conscient que això s'ha d'acabar. I és que, després de veure totes les faltes de respecte que dues persones properes als seus fills s'estan dedicant públicament, l'exguàrdia civil creu que és el moment de tallar.

Després de l'emissió d'un nou capítol de En el nombre de Rocío, Raquel Mosquera s'ha tornat a pronunciar públicament respecte al conflicte que manté avui amb Rociíto.

Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.
Antonio David Flores no esperava que aquest conflicte arribés tan lluny | GTRES

Des que Rociíto va assegurar en la sèrie documental que la perruquera «és dolenta, és una persona cruel i manipuladora», la guerra entre elles s'ha despertat amb més força que mai.

Ara, i després de l'últim moviment de Mosquera, el pare de David Flores se n'ha assabentat de tots els motius que l'han portat a alçar la veu.

Antonio David Flores s'assabenta de la veritat

Tot i la mala relació que manté amb la mare dels seus dos fills grans, per a Antonio David Flores tota aquesta situació s'ha convertit en un tema força desagradable de veure.

I és que, en tot just una setmana, Mosquera ha explotat diverses vegades contra Rociíto. Aquest diumenge, 10 de juliol, el programa Viva la vida va donar novament l'oportunitat a la perruquera de defensar-se contra el rival.

Tot i que, en aquesta ocasió, Emma García i la resta de col·laboradors no entenen com la seva convidada ha pogut arribar tan lluny. «Jo l'únic que he fet és defensar-me».

«Saps que un escurçó, si se sent atacat, deixa anar el verí, però jo soc com una lleona, si m'ataquen, el que faig és protegir els meus», va assegurar a l'inici de l'emissió.

Imatge de Raquel Mosquera plorant.
Raquel Mosquera no està disposada a callar mai més | Telecinco

Tant Antonio David Flores com la presentadora de Telecinco es van quedar veritablement sorpresos amb les darreres declaracions públiques de la convidada. La perruquera li va dedicar a Rocío alguns adjectius com ara «ximple», «mala persona» o «pallassa».

Això es va produir després que, segons Raquel Mosquera, la seva enemiga insinués que havia exercit la prostitució a Alemanya. Insinuació que, per altra banda, mai no es va produir.

«Raquel, m'ha sorprès que arribessis a l'insult», li va dir Emma, molt sorpresa per tot el que ha passat els últims dies. «Arriba un moment en què ja explotes. Jo l'únic que he fet és defensar-me», va assegurar Mosquera, deixant Antonio David sense paraules.

La conductora del format va assegurar que «ets lliure de parlar i dir el que vulguis, però a mi m'agrada més la Raquel que no insulta».

Per la seva banda, l'autora d'aquestes dures paraules es va intentar defensar, assegurant que ella no vol treure rèdit econòmic de la seva guerra contra Rociíto. «Tu saps que per aquest escrit m'haguessin pagat molts diners, però ho he fet gratuïtament».

Antonio David Flores es queda sense paraules en llegir tot el que ha dit Raquel Mosquera

Antonio David Flores no esperava que Raquel Mosquera arribés tan lluny. I és que, més d'una vegada, la perruquera ha acudit a les seves xarxes socials per carregar amb duresa contra la seva enemiga número u.

Aquest dissabte, 9 de juliol, la televisiva va anar al compte d'Instagram per contestar, una vegada més, la filla de Pedro Carrasco.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Raquel ataca durament a Rociíto | Catalunya Diari

Al costat d'un retrat d'ella mateixa, Raquel va escriure un text dedicat a Rociíto. «Ho explicaré en forma de rap, a veure si així s'adona de debò», va començar dient la col·laboradora de Viva la vida.

«Si se t'omple la boca de pretext, se t'omple la vida de misèries, et dic com va, sense pèls a la llengua, si segueixes així, tu mateixa t'estàs confirmant una profecia».

«Tu mateixa et compliràs o canvies la teva pèssima narrativa i trenques amb la història que t'has inventat, per lligar-te a una realitat trencada per tu mateixa. No suportes el pes de seguir vivint amb aquesta història de fracàs anticipat. No t'adones que, cada cop, em fas més gran amb les teves maquiavèl·liques mentides».