Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco

Antonio David Flores assumeix el seu error i truca a la porta del seu fill

L'exguàrdia civil entona el 'mea culpa' i intenta recuperar l'afecte de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco desitja que el seu pare passi tan aviat com sigui possible la situació que està vivint últimament. I tot després de sortir a la llum que ha estat durant dos anys amb la reportera Marta Riesco. Una cridanera informació que publicava fa uns dies la revista Semana i que deixava tothom bocabadat.

El pare de David Flores Carrasco sap que ha fet mal a molta gent, entre els quals hi ha els seus dos fills Rocío i David. Amagar durant tant de temps aquesta relació amb la reportera de El programa de Ana Rosa ha estat contraproduent. I li ha provocat nombrosos maldecaps en un breu espai de temps, que ara intenta solucionar a ràpidament.

Muntatge de Marta Riesco amb Antonio David Flores
L'excol·laborador ja no comparteix casa amb Marta Riesco | CatalunyaDiari

A més de fer mal a Marta Riesco, Antonio David sap que ha fet malament moltes coses. No parlar clar amb la seva família de la seva relació clandestina ha provocat un distanciament més gran amb els que més estima, els seus fills.

L'excol·laborador de Telecinco vol recuperar l'afecte de David Flores Carrasco

Ara, l'exguàrdia civil intenta recuperar la confiança del seu fill David Flores Carrasco, i vol estar més a prop del germà de Rocío Flores. En un principi, la intenció de l'excol·laborador era anar-se'n a un altre pis a Màlaga al costat de David Flores, mentre que Olga continuaria vivint a la casa familiar.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores Carrasco està decebut per com ha actuat el seu pare últimament | Europa Press

El que sí que està clar és que el matrimoni no se separarà pels assumptes judicials que tots dos tenen pendents. El cas és que una separació generaria massa problemes per afrontar-los. El pare de David Flores Carrasco sap que necessita el seu fill perquè hi torni a confiar, confiança que Rocío Flores sembla haver perdut de forma definitiva.

Després de saber que el seu pare ha tingut una relació sentimental amb la seva amiga Marta Riesco, aquesta ha estat una profunda decepció per a la col·laboradora de Telecinco.

La seva relació amb Marta Riesco no té marxa enrere

D'altra banda, queda clar que la relació entre l'excol·laborador de Sálvame i la reportera de Mediaset ha acabat. Fa dies que no se segueixen a Instagram i tots dos han deixat les xarxes gairebé del tot.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David ja no viuen junts | Catalunya Diari

Malgrat que Marta és sempre activa a les xarxes, des de fa dies l'únic que ha publicat és la seva tornada a Telecinco. Avui mateix tornarà a treballar al seu programa després de més d'una setmana sense fer-ho. Per la seva banda, Antonio David fa diversos dies que no dóna senyals de vida al seu canal de Youtube. Una altra pista més per pensar que l'exguàrdia civil vol estar al costat dels seus fills i veure les coses des d'una altra perspectiva.

Antonio David es refugia en els seus fills fins que passi la tempesta

I és que Antonio David ha de suportar no només amb les ferotges crítiques dels mitjans. També hi han posat el punt de mira diversos membres de la família d'Olga Moreno. Les germanes de la sevillana han carregat contra l'exguàrdia civil i estan decebudes amb la seva forma d'actuar sobre el seu afer amb Marta Riesco a l'esquena d'Olga.

A més, li retreuen la falta d'honestedat, malgrat que ell hagi volgut demanar perdó a través del seu canal de Youtube. Antonio David va reconèixer que havia d'haver explicat a la seva dona que el seu matrimoni no anava bé i que tenia una nova il·lusió anomenada Marta Riesco.

Veurem en quin moment surt de la letargia Antonio David. Ara, l'andalús té com a objectiu recuperar l'afecte dels fills i sortir cap endavant com pugui.