Primer pla de Laura Escanes

Es confirmen les sospites i Laura Escanes haurà d'operar-se

Laura Escanes haurà de passar pel quiròfan per solucionar un problema

Laura Escanes haurà de passar pel quiròfan per ser sotmesa a una operació. La influencer havia publicat una imatge a la sala d'espera, fet que va fer que saltés la preocupació entre els seus seguidors.

 

Després d'unes hores de silenci va decidir confessar que s'hauria de posar a les mans d'especialistes.

No ha volgut aprofundir gaire en la malaltia, intentant restar importància a la situació. En qualsevol cas, de les paraules es desprèn un cert grau de preocupació. Per mínima que sigui la intervenció, mai no és del gust de ningú trepitjar un centre mèdic.

«Us explico ràpidament, perquè ahir vaig dir que anava al metge i no vaig dir res més perquè desapareixia i ja em vaig quedar jo pensant», va dir. Laura Escanes confessava que «tot està bé i no és gens greu», però es confirmava «el que ja sospitava».

I és que finalment en algun moment «m'hauria d'operar», explicava en un vídeo al perfil d'Instagram. Fins i tot ja li ha posat data al dia de l'operació, que serà «a finals de mes, si tot va bé».

La dona de Risto Mejide no ha amagat que és una mica hipocondríaca, per això potser li està concedint a la patologia més transcendència de la que té. «Si penso que m'he d'operar m'angoixa, però és el que toca», assumeix amb resignació. Laura Escanes va intentar tranquil·litzar els seus fans aclarint que «és una intervenció ràpida, no és res greu».

Assegurava que Instagram no era el lloc més propici per aprofundir gaire sobre el tema. «Tampoc em posaré a explicar detalls per aquí, però tot està bé, és un rotllo». El simple fet de pensar que ha de passar pel quiròfan «m'angoixa, però bé, és el que toca i ja està».

Laura escanes amb els cabells curts
Laura Escanes ha volgut parlar sobre la seva operació amb els seus seguidors de les xarxes socials | GTRES

Per tant, s'entén que serà una cirurgia ambulatòria, que us permetrà seguir la recuperació a casa fins i tot el mateix dia. Laura Escanes admetia que el millor de tot «és que ho puc fer just abans d'uns compromisos de feina». Són uns projectes professionals dels quals encara no pot parlar.

Sap que «la recuperació serà relativament ràpida», així que confia que tot surti a la perfecció. A més, en principi, no afectarà els plans de treball.

Tot i que no ha volgut revelar que es tractava el problema que l'obliga a passar per quiròfan, té l'afecte dels seus. Li desitjaven a través de les xarxes socials que tot sortís bé i que hi hagués una recuperació ràpida.

Laura Escanes segueix triomfant a la seva carrera professional

Laura Escanes continua sent una influencer amb gran atractiu per a les marques i seguidors. També podeu presumir de triomfar en l'àmbit personal. Fa uns quants anys es va convertir en mare amb l'arribada al món de la petita Roma.

En aquell moment va optar per fer una petita parada a la seva carrera, fet que li va permetre tornar amb més forces. Promet que a la tornada de la cirurgia «estaré al màxim», fet que ha tranquil·litzat els seus seguidors.

Laura Escanes amb la seva filla
Laura Escanes va tenir la seva filla fa un parell d'anys | Instagram: lauraescanes

En aquests moments està implicada en un gran nombre de projectes que li estan reportant molts beneficis. Aquests van des d'un saló de bellesa fins a les col·laboracions a les xarxes socials. Tot això, sense oblidar el creixement que registra en els seus diferents perfils, entre els quals hi ha TikTok.

Per tirar endavant totes les seves idees, Laura Escanes compta amb el suport de Risto Mejide. És una persona amb molts coneixements capaç de donar-li els millors consells.