Muntatge Daniella Bustamante amb el seu pare, David Bustamante

Daniella Bustamante i el nou germà que podria estar en camí

Daniella Bustamante podria veure aviat que s'amplia la família

Daniella Bustamante, de 13 anys, és l'única filla del matrimoni entre David Bustamante i Paula Echevarría. Tot i això, el passat mes d'abril, la seva mare va donar a llum Miguel, fruit de la seva nova relació amb Miguel Torres.

La menor està encantada amb el seu nadó i no dubta a tenir-ne cura en tot moment. Encara que, potser, aviat potser haurà de trobar lloc per fer el mateix amb un altre. Sí, perquè el pare ha deixat caure que no descarta ampliar la família tenint un fill amb la seva parella actual, Yana Olina.

Daniella Bustamante coneix que David estaria disposat a tenir un altre fill

Daniella Bustamante, que cada cop s'assembla més a la seva mare Paula, sent una gran admiració pel seu pare per la seva faceta com a cantant i també per la d'actor. I és que, fa uns mesos, el càntabre s'ha embarcat en l'aventura d'interpretar Sam a l'emblemàtic musical de 'Ghost'. Un musical que precisament aquests dies ha sigut tret al carrer.

Imatge de David Bustamante actuant en un carrer de Madrid
Bustamante ha representat una escena de 'Ghost' enmig del carrer | GTRES

En concret, Bustamante i alguns dels seus companys de l'obra n'han interpretat diverses escenes en plena Gran Via de Madrid. Així, han aconseguit els aplaudiments del públic i una gran cobertura per part de la premsa, ja que n'ha aprofitat l'ocasió per parlar-hi.

Entre les preguntes que se li han fet hi ha la de si vol donar-li un nou germanet a Daniella. La seva resposta ha estat molt clara: «Estem molt feliços i molt contents i ja està. Si ha de passar doncs passarà, sense més ni més».

En aquest punt s'ha volgut saber, per tant, si està obert a la possibilitat de ser pare una altra vegada, al qual no ho ha dubtat: «Doncs és clar, és clar que sí. Soc una persona mainadera i també molt afectuosa».

Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina
Daniella Bustamante es podria alegrar que el seu pare i Yana Olina li donessin un altre germanet | CatalunyaDiari

Si no descarta aquesta opció és perquè ha trobat a la seva xicota tot el que buscava en una parella. Tant és així que a 'Europa Press' li ha dit: «Estic molt feliç. He conegut la persona que m'ha demostrat més i qui millor m'estima».

«És bona, discreta, és una gran professional. Em fa millor i em fa feliç», prosseguia les seves paraules, Això sí, també ha deixat caure que en cap moment per ara es plantegen les noces.

Daniella Bustamante, el pilar fonamental a la vida de David

En aquesta trobada amb els mitjans, la filla del cantant ha pogut sentir una cosa que ja sap i és que ella i la seva família són el més important per a ell. De fet, ho ha reiterat deixant de manifest que, malgrat la voràgine professional que viu, sempre té temps per a ells.

Les paraules exactes en aquest sentit han sigut: «La conciliació familiar és el més important. Per mi, és la base de tot i, a partir d'aquí, sempre tinc el meu temps lliure perquè no em falti temps amb els meus éssers estimats. Tot és compatible, com la resta de les persones i com la resta de les feines».

És més, ha afirmat rotundament: «Tinc una parella meravellosa, un àngel que és Yana, i una filla meravellosa. També tinc bons amics, pares amb salut, què més puc demanar? Ens ha tocat patir aquests dos anys, però sembla que estem remuntant i que venen coses boniques».

Així mateix, ha reconegut que la menor és un dels millors suports en aquesta nova faceta interpretativa, dient: «Ha vingut quatre vegades i em porta a les amigues i tot (…). Ella em va ajudar amb els textos, em feia la rèplica i la divertia moltíssim».