Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Antonio David Flores, bombardejat amb crítiques pel que hauria fet amb Rocío

Les xarxes socials li ataquen de manera contundent

Sense cap mena de dubte, Antonio David Flores està sent protagonista aquests dies de 'Sálvame' perquè, després de prendre el relleu de Chelo García Cortés, és el concursant de la nova secció 'Quiero dinero!', que es tracta d'una secció en la qual ha d'assumir tota mena de reptes i fins i tot contestar preguntes personals.

Fins al moment, ha hagut de passar 24 hores emmanillat a una nina inflable i respondre a qüestions molt complicades, concretament, sobre temes relacionats amb la seva ex, Rocío Carrasco, i fins i tot amb la seva exfamília política. Ara, però, ha respost a una pregunta que ha fet que li ploguin les crítiques. Sí, perquè part dels espectadors del programa han considerat que és capaç de 'vendre' la seva filla gran (Rocío Flores) per diners.

La pregunta de la polèmica

1.500 euros és la quantitat econòmica que des de 'Sálvame' se li ha ofert a Antonio David Flores per contestar una pregunta, però a una que relacionada amb la seva primogènita. Sense pensar-s'ho ha acceptat respondre i aquí ha estat quan ha pogut escoltar aquesta qüestió: «Li vas demanar a Rocío Carrasco que avortés quan es va quedar embarassada de la teva filla Rocío?».

Els col·laboradors del programa s'han quedat estupefactes davant tal plantejament. No obstant això, l'exguàrdia civil ha contestat de forma clara i contundent: «No. A més, era una nena molt desitjada». Això sí, no ha dubtat a manifestar que aquesta pregunta l'ha afectat de forma emocional, ja que posava en dubte que volgués ser pare en aquell moment. I ho ha manifestat dient: «M'ha dolgut aquesta pregunta. Ja simplement la sospita em regira una mica».

No obstant això, ha tornat a deixar clar que Rocío Flores va ser estimada en tot moment tant per ell com per la seva mare. I per això ha manifestat: «És cert que potser va venir massa de pressa. Sí, però ja et dic que va ser molt desitjada». Davant la seva resposta contundent, 'Kopérnica' ha manifestat que diu la veritat.

Imatge de Rocío Carrasco amb la seva filla en braços
Antonio David Flores ha parlat sobre si Rocío Flores va ser desitjada | GTRES

El matís sobre Rocío Flores del seu pare

Antonio David Flores, després de reconèixer-ho públicament que no mentia, ha realitzat un matís sobre la qüestió tractada. Així, ha expressat que fa anys va córrer el rumor que ell no havia volgut tenir a la seva filla. De fet, ha explicat que aquest va ser un dels arguments que la seva ex va utilitzar «a la nul·litat eclesiàstica per a la separació i dissolució del matrimoni davant el tribunal eclesiàstic». És més, ha reconegut que davant aquesta autoritat «vaig viure un moment difícil perquè em van acusar de coses lletges, molt dures. I només amb la intenció que es dissolgués el matrimoni. Crec que va ser cruel amb mi».

Les crítiques dels espectadors

Tot i que l'exguàrdia civil ha contestat amb la veritat a la pregunta, als espectadors no els hi ha agradat que respongués a aquesta. Així doncs, les xarxes socials s'han omplert de missatges en contra seu, i tot per contestar certes qüestions i per considerar que ha utilitzat a la seva filla per poder guanyar 1.500 euros. Mostra d'aquests missatges en contra deixats a Twitter són els següents:

  • «No suporto Antonio David. No es pot ser més comediant i cínic... Com li poden creure els col·laboradors?».
  • «És clar, com més menteixes, més ganes... Antonio David. I el pitjor és que a això en diuen treball. I no els cau la cara de vergonya».
  • «Em cau fatal. És molt mal actor amb aquests gestos de dignitat. Aquest ven el que sigui i a qui sigui. S'avorreix un munt que ho defensin».

És clar que no tothom actua com Flores sinó que n'hi ha que creuen que no val la màxima de 'tot per diners'.