La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

Decisió sensible de Sofía Suescun per un delicat problema de salut

La col·laboradora de televisió informava als seus seguidors d'un nou tractament que l'ajudarà amb el trastorn que pateix des de fa anys

Sofía Suescun fa tot el possible per estar perfecta. L'exercici físic i els seus estilismes han dotat a l'exsupervivent d'una imatge que l'ha convertit en la seva font d'ingressos. Però, sembla que no és tot de color de rosa i que darrere d'aquest esforç s'amaga la intencionalitat d'amagar un problema de salut que pateix des de fa temps.

Mitjançant una publicació en el seu compte d'Instagram, Sofía ha informat als seus seguidors del seu últim retoc estètic què s'ha vist obligada a realitzar-se per tractar un problema que la turmenta. Ha estat gràcies al consell del seu metge de capçalera qui ha convençut a la guanyadora de 'realities' a acudir a la seva clínica de referència per sotmetre's a un tractament que l'ajudi a pal·liar els efectes que li ocasiona la seva malaltia.

Així doncs, la xicota de Kiko Jiménez confessava als seus seguidors el trastorn que pateix i que mitjançant la injecció de Botox pretén poder solucionar, ja que com a conseqüència pateix terribles mals de cap i de coll.

Sofía Suescun pateix bruxisme

«He d'injectar-me Botox per primera vegada a la zona del masseter perquè pateixo de bruxisme. A la nit mossego amb totes les meves forces i m'estic desgastant les dents (...) em fa molt de mal el cap i el coll», començava explicant Sofía Suescun, qui també afegia que el seu múscul masseter -el que comunament es coneix com a galta- s'està desenvolupant més del que hi hauria.

L'engrandiment d'aquesta part de la seva anatomia ha provocat que Sofía no acabi de veure completament bé i, per això, decidia posar-se en mans de professionals perquè l'ajudessin. «Estèticament tampoc m'agrada gens perquè s'està engrandint... així que amb una mica de Botox paralitzem per complet aquest múscul i així disminuirà aquest bony i podré descansar fenomenal», assegurava molt il·lusionada amb la seva nova intervenció.

El bruxisme es tracta d'un hàbit nocturn que pateixen algunes persones que, involuntàriament i de manera inconscient, estrenyen la mandíbula fortament o grinyolen les dents fent-los fregar o lliscar els uns contra els altres mentre dormen. Això pot provocar el desgast dental, a més de forts mals de cap, d'oïda o facials.

Amb aquest tractament digues adéu als dolors

Tot i que Sofía Suescun porta una fèrula de descàrrega a la boca a les nits, per evitar que les dents es danyin, les molèsties del bruxisme que pateix li estan provocant dolors terribles de cap i el desenvolupament del múscul masseter que estan ocasionant-li un problema més seriós. Per això, el seu metge li va aconsellar aquesta tècnica que frenarà el seu problema d'una vegada per totes.

Tal com han explicat des de la clínica estètica on ha acudit Sofía, la tècnica és simple i indolora. El Botox no només serveix per eliminar aquelles arrugues que no volem a la cara o per elevar algunes altres zones que han sucumbit al pas del temps, sinó que també pot suposar la solució al bruxisme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fa no gaire @sofia_suescun, va comentar a el doctor, que malgrat utilitzar una fèrula de descàrrega a les nits, la seva bruxisme li estava produint malestar, i mal de cap en moltes ocasiones.⁠ ⁠ Sense pensar li va recomanar el tractament de botox per alleujar els símptomes que describía.⁠ ⁠ La toxina botulínica ja no només tracta les línies d'expressió a la cara. A l'sembla, ara també relaxa els músculs per evitar el 'rechinamiento' i desgast de les dents i fins a la migranya que genera el bruxismo.⁠ ⁠ L'efecte clínic s'observa al voltant de les 72 hores següents a l'tractament i assoleix la seva màxima potència a la semana.⁠ ⁠ és un tractament: ⁠ ⁠ Rápido⁠ Indoloro⁠ ⁠ a això se li sumen els usos estètics de la mateixa, i és que a l'disminuir la hipertròfia de l'múscul, el rosto es tornarà més allargat i menys anguloso.⁠ ⁠ # clínicabruselas #Madrid #botoxparabruxismo # medicinaestética #profesionales #bruxismo # rostromásfino # Dr.ChristopherOyola

Una publicació compartida de La teva millor elecció (@clinicabruselas) el

Mitjançant la toxina botulínica injectada en el múscul masseter, s'aconsegueix que aquest es relaxi, el que evita el fet de cruixir de les dents i amb això els mals de cap relacionats amb el bruxisme. L'efecte es pot observar a cap de les 72 hores d'iniciar el tractament i aconsegueix la seva efectivitat total a la setmana.

Però, els beneficis del Botox en aquesta zona de la cara més també contribueixen a millorar l'estètica de la cara perquè el múscul queda totalment relaxat i com a conseqüència es pot apreciar un rostre menys angulós i més allargat. Sens dubte, per a Sofia Suescun tot seran beneficis i d'aquí a poc podrà lluir un nou aspecte renovat i descansat.