Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez rep atacs i crítiques sense precedents pel que va fer en directe

Les xarxes socials s'han inclinat contra el presentador

Ahir a la nit es va estrenar la segona edició de 'La Casa Fuerte', presentada per Jorge Javier Vázquez, i ho va fer amb polèmica. Entre altres coses, perquè van ser molts els internautes que van demanar la fi immediata del 'reality'. D'una banda, uns ho van fer perquè van considerar que el càsting no té cap mena d'interès, i, d'altra banda, altres perquè no van estar d'acord amb la dinàmica del programa, en concret, perquè li van donar a Isa Pantoja informació de l'exterior.

És més, exactament se li van atorgar detalls de l'entrevista que el seu germà (Kiko Rivera) havia concedit a la revista 'Lecturas', en la qual va carregar durament contra la seva mare, Isabel Pantoja. I això va comportar que la concursant se'n vingués a baix. Per aquest motiu, les crítiques contra el programa i contra el presentador han estat molt dures.

Jorge Javier va donar informació de l'exterior a Isa

Isa Pantoja pujant a un cotxe
Isa Pantoja va rebre informació de l'exterior | GTRES

'La Casa Fuerte' es va saltar la norma que solen tenir tots els 'realities' de no oferir informació de l'exterior, però ho va fer per donar 'morbo' a la nit. És clar, perquè despertava molt interès conèixer com reaccionaria Isa Pantoja a les declaracions que el seu germà havia fet contra la seva mare.

Per això, només entrar Isa Pantoja al plató, Jorge Javier va anar directe a la qüestió, exposant: «Isa hem de dir que tu ja fa temps que estàs participant en el concurs, convivint amb els teus companys, uns dies. En concret, abans de dimecres, que va ser el dia que es va publicar la revista 'Lecturas' en què Mila Ximénez entrevistava al teu germà». Aquestes paraules van començar a despertar les emocions de la jove, que va exposar que sabia que Kiko Rivera anava a donar una exclusiva, però no coneixia què havia de dir. És més, va afegir: «Prefereixo no assabentar-me».

Isa Pantoja es va ensorrar

Tot i que Isa Pantoja va dir que no volia saber res de l'entrevista, va acabar coneixent detalls de la mateixa perquè Jorge Javier Vázquez li va dir: «M'agradaria dir-te algun titular. Em dónes permís?».

La jove estava visiblement emocionada i deixava clar amb la seva actitud que volia desconèixer el que estava succeint fora. No obstant això, el català li va explicar diverses de les afirmacions que el seu germà havia fet sobre la seva progenitora: «Kiko defineix la teva mare com prepotent, supèrbia. És més, li demana que no digui de si mateixa que és una bona mare perquè no ho ha sigut mai».

Davant aquestes paraules, Isa no va poder evitar començar a plorar de forma desconsolada, mentre el seu noi (Asraf Beno) intentava donar-li afecte i ànim en aquest moment. Així mateix, va començar a tenir una respiració molt agitada i es va dirigir al presentador per dir-li: «Si us plau, prefereixo no saber res».

Donada la situació, Vázquez va optar per no seguir aprofundint en el tema i únicament va desitjar-li bona sort en el 'reality'. Això sí, la jove pràcticament no escoltava el que se li estava dient perquè estava molt enfonsada i en ple atac d'ansietat.

Les crítiques ferotges contra Jorge Javier Vázquez

Aquest moment entre Isa Pantoja i Jorge Javier Vázquez a la gal·la d'ahir de 'La Casa Fuerte' va fer que sorgissin moltes crítiques contra ell. Les xarxes socials es van bolcar en contra del presentador. Així, els internautes van deixar missatges on l'atacaven per haver-li donat informació dolorosa de fora a la filla de la 'tonadillera'. És més, també li retreien que no hi hagués respectat la seva decisió de no voler saber res més.

Una mostra d'aquests comentaris dels espectadors a Twitter van ser aquests:

  • «Veure a JJ fer que s'enfonsi Isa en directe és el més mediocre del món. Ets una vergonya de persona, Jorge Javier».
  • «Jorge Javier, de veritat, calia crear-li un atac d'ansietat a Isa només entrar al concurs?».
  • «Aquest home té autèntica obsessió amb la família Pantoja. Els odia i no perd l'ocasió de danyar-los».
  • «Lamentable el que ha fet».

D'aquesta manera, molts espectadors van deixar clar que no estaven d'acord que tot estigui permès per generar espectacle.