Marta i Lester de La isla de las tentaciones

El 'descuit' fora de lloc de Lester de 'La isla' amb la seva parella Patri

La imatge ha produït un gran enrenou a les xarxes socials

Sense cap dubte, Lester i Patri són dels participants de 'La isla de las tentaciones' que més joc han donat en el programa i segueixen donant. Dins del concurs, van iniciar la seva història d'amor, tot i que ell participava amb la seva parella, Marta Peñate, per aquest motiu, el canari va trencar amb aquesta i li va donar una oportunitat a la seva relació amb la temptadora.

A més, fora del programa no deixen de donar titulars, ja que, per exemple, aquests dies eren notícia perquè se'ls havia enxampat tenint una baralla al mig del carrer. I avui tornen a ocupar l'actualitat. El motiu? Que ell ha publicat 'sense voler' una fotografia de la seva actual parella totalment despullada i en una postura insinuant. D'aquí que s'hagi generat un gran enrenou a les xarxes socials.

L'origen de l'error' de Lester

Ahir és quan es va produir la publicació d'aquesta imatge, que ha avergonyit per complet a Patri. En concret, tot va succeir a la nit quan ella i Lester es trobaven gaudint de la intimitat en un hotel de Gran Canària. Des de la seva arribada a l'establiment hoteler, el jove va anar compartint, a través de les 'stories' del seu compte d'Instagram, diferents imatges del lloc en el qual estava. I, precisament, aquesta acció va ser la que va propiciar que, poc després, pugés a la xarxa una fotografia molt compromesa de la seva noia.

La fotografia polèmica

Els seguidors de Lester es van quedar estupefactes quan es van adonar que aquest havia pujat al seu Instagram una instantània impúdica de Patricia. Aquesta apareixia totalment nua, de genolls al llit de l'habitació de l'hotel i d'esquena a Lester. Una imatge que deixava clar que la parella estava gaudint al màxim de la seva intimitat.

Pocs minuts després sembla que el canari es va adonar del que havia fet i ràpidament la va esborrar. No obstant això, ja era tard. Molts internautes van procedir a capturar el 'pantallazo' i la imatge ha circulat per tot arreu.

Story de instagram de Patri la concursant de L'Illa de les Temptacions completament nua
Aquesta és la polèmica foto nua de Patri que va pujar Lester | Instagram

La reacció dels protagonistes

Les xarxes socials s'han 'incendiat' i segueixen així amb la fotografia publicada de Patricia. És més, fins i tot, Lester s'ha convertit en tendència a Twitter perquè per dirigir-se als seus seguidors i als internautes, en general, enviant un missatge. En concret, ha compartit un vídeo on apareix assegut al llit de l'habitació de l'hotel en barnús. Llit en la qual també està asseguda Patri, amb el seu corresponent barnús i molt seriosa mirant el seu telèfon mòbil.

En aquest vídeo, el canari ha intentat justificar el que ha passat: «Us explico. A tots els que heu vist la foto de Patricia vull que sapigueu que ha sigut sense voler. Aquesta foto l'hem pujat entre ella i jo sense voler, perquè estàvem traient-nos fotos aquí, jugant, coses de parella... Ella em treia a mi, jo li treia a ella i sense voler se'ns ha pujat la foto». Després d'aquestes paraules ha manifestat: «Espero que tots l'esborreu, tingueu una mica de decència i us fiqueu els vostres comentaris pel cul».

Els internautes opinen sobre la fotografia nua de Patri

Visiblement molest és com s'ha mostrat Lester pels missatges que molts internautes han deixat en les xarxes sobre la foto. Uns han optat per referir-se al cos de la protagonista, altres han carregat contra ell i també hi ha els que consideren que tot és un muntatge de la parella.

En concret, entre els missatges més significatius destaquen alguns com aquests:

  • «L'únic que diré de Lester és que estic segura que ha estat a propòsit per provocar a Marta. Pobre Patri, deixeu de difondre-les».
  • «I sense voler li ha posat filtre a la foto i tot i l'ha deixat quinze minuts».
  • «A aquests dos no els hi compro el xou. Això ho han fet amb intenció de fama perquè estan rebentats, ja que Dani i Marta estan causant sensació junts. Lester i Patri fan pena».

És clar que molta gent no es creu les explicacions de Lester. Tu què opines?