Imatge de Tom i Melyssa, exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'

Tom Brusse, en el punt de mira per una possible nova infidelitat a la seva parella

No van fer falta més de cinc minuts per descobrir una nova relliscada de l'exnòvio de Melyssa Pinto

Sembla que Tom Brusse s'obsessiona amb no mostrar cap altra faceta seva que no sigui la de ser infidel a les seves parelles. Si a 'La isla de las tentaciones' vam veure com traïa a Melyssa Pinto amb la temptadora Sandra, ara veiem que la història es repeteix i es resisteix a donar-li una tranquil·litat absoluta a la seva actual parella, posant-li la convivència molt complicada amb una altra de les concursants i amb la qual, segons sembla, hauria tingut un embolic d'una nit.

Tom va començar després de 'La isla de las tentaciones' una relació amb Sandra Pica, tot i que li va ser infidel amb la seva ex, Melyssa, una infidelitat que va ser perdonada per començar així una relació consolidada i que, fins i tot, van intentar vendre a diverses revistes per a ser enxampats entrant a una immobiliària i a una botiga de roba de nadons per fer creure que anaven a viure junts i que a més, podrien arribar a ser pares. La trama se'ls va fotre quan el paparazzi  els va destapar mostrant uns àudios on la mateixa Sandra negociava fotos per aquesta hipotètica exclusiva, deixant molt clar que tot estaria muntat per fer diners.

Quan va començar la preconvivència a 'La Casa Fuerte', Sandra i Tom es van saludar amb Samira, tot i que des del primer segon vam veure que alguna cosa anava malament entre ells, ja que les indirectes i els atacs corrien com la pólvora per als pocs minuts descobrir-se la guinda del pastís.

Segons ha explicat Mari Cielo Pajares, també concursant de l'actual edició, Samira no va trigar més de tres minuts en dir-li a Sandra que havia tingut un rotllo amb el seu noi mentre que ja estava sortint amb ella. Això no va sorprendre per res a Sandra ni tampoc a Tom, ja que això va començar a parlar-se dies abans als platós, encara que Samira mai va arribar a confirmar-ho sempre escudant-se en les mitges veritats i els silencis còmplices.

En un primer moment Tom ha intentat desacreditar la història de Samira però a mesura que anava avançant el relat, el jove ha començat a recular. Samira ha explicat que una nit va quedar amb Tom per prendre alguna cosa i que després van anar fins a la casa d'ell. Aquest va convidar-la a pujar a casa però ella va declinar la invitació quan aquest va dir que no tenia begudes a casa seva.

L'endemà, Samira va tornar a escriure-li per convidar-lo a casa seva, una invitació que no va ser corresposta per Tom tot i que el dia anterior es van besar i van tenir un tracte molt còmplice, mentre aquest li assegurava que no estava amb Sandra i que era mig solter.

La ridícula excusa de Tom Brusse, que no ha convençut

Tom ha intentat sense èxit tornar a desacreditar el testimoni de Samira però hi ha hagut una prova que Tom no ha sabut defensar. La jove ha explicat que en el seu mòbil es pot veure la ubicació que li va enviar Tom per arribar a casa i, a més, ha sigut la mateixa Samira qui ha acusat Tom de convidar-la a pujar al seu pis per passar a majors.

El més sorprenent ha estat l'explicació de Tom i que ha assegurat que la va convidar a pujar perquè veiés el seu pis. Una versió difícil de creure si ens basem que era una hora tardana de la nit, havien begut i no hi havia llum. Per si no fos prou, el pis on es trobava el jove és un apartament que aquest es va llogar només per a un mes i totalment sense cap mena de personalització. Tot això ha fet que Sandra hagi començat a desconfiar del seu nou xicot.