Imatge del logo de 'Gran Hermano'

Les noves paraules que poden capgirar completament els plans de Telecinco

El famós 'reality' va ser vetat per anunciats i espectadors després de veure les polèmiques imatges de Carlota

Dimecres passat saltava una notícia molt esperada pels seguidors de ‘Gran Hermano’. El descans del format de 'Zeppelin' podria arribar a la seva fi, ja que tot sembla que el veterà reality tornarà a les pantalles de Telecinco en 2021. En aquesta ocasió, tot apunta al fet que no serà una edició d'anònims, sinó un format VIP o DUO, segons ha afirmat Manuel Villanueva, director de continguts de la cadena.

Aquesta notícia inesperada per a tots ha tornat a obrir la polèmica pel cas de la suposada violació a Carlota Prado a ‘GH Revolution’, fet que va fer cremar les xarxes i va causar un gran boicot a Telecinco. La cadena va perdre un bon nombre d'anunciants i ‘GH DUO’ es va cancel·lar per sorpresa a la fi de l'any passat. Més de 50 empreses van decidir retirar la publicitat, per la qual cosa la cadena de Fuencarral va haver de cancel·lar la seva idea d'emetre un nou lliurament de ‘GH DUO’.

En les últimes hores, la web ‘Jaleos’ ha pogut parlar amb Yolanda, la mare de la jove Carlota Prado, per a preguntar-li per la seva opinió sobre aquesta probable tornada de 'Gran Hermano’ després d'un any d'aturada.

«No vull saber mai més res de Telecinco» 

«Estem molt al marge de tot», respon la defensora de la seva filla quan va concursar en el programa de 'Telecinco'. Yolanda no ha entrat a valorar el possible retorn a les pantalles de ‘Gran Hermano’, encara que sí ha opinat sobre les ganes que té que tot això s'acabi aviat per a no tornar a saber res més del programa en el qual va estar la seva filla: «M'abstinc d'opinar, no vull saber mai més res de Telecinco, mai havia vist aquest programa ni vull tornar a saber d'ell, que facin el que vulguin», sentència.

Yolanda, la madre de Carlota Prado, durante una gala de 'GH Revolution'
Yolanda, mare de Carlota Prado, ha opinat sobre la possible tornada de 'Gran Hermano' a Telecinco | Telecinco

La situació actual és que Carlota Prado i la seva família segueixen a l'espera que hi hagi una resolució ferma sobre el cas de la suposada violació a la concursant del reality per part de José María López, el seu company de concurs. «La sentència no ha sortit encara», assegura la mare de Carlota, encara que apunta que el seu objectiu no és ni Mediaset ni contra 'Zeppelin', la productora del programa. «L'única denúncia que va haver-hi va ser cap al noi que va fer el que va fer i res més».

Encara no hi ha resolució del cas de Carlota Prado i el denunciat José María López

Encara que la mare de Carlota Prado vol llevar-los responsabilitat, la Fiscalia sí ha fixat la responsabilitat subsidiària de 'Zeppelin' i la responsabilitat civil directa de l'acusat i de l'asseguradora, als qui ha sol·licitat una elevada fiança de 133.333 euros. Al seu torn, José María López podria tenir una pena de dos anys i mig de presó, a més de lliurar-li una indemnització de 6.000 euros pels danys morals causats a la víctima.

L'obertura del judici oral contra José María va tenir lloc el passat 5 de febrer en el Jutjat de Primera Instància de Colmenar Viejo, a Madrid. La mala sort per a Carlota i la seva família és que a causa de la crisi del coronavirus, el judici es va retardar i avui dia continua sense haver-hi una resolució ferma.

La polèmica que rodeja el presumpte abús a Carlota Prado

El cas de Carlota Prado va explotar quan dos anys després de la suposada agressió sexual, van veure la llum les imatges en les quals es veia a la víctima trencada de dolor en el confessionari després de veure els fets que van ocórrer al costat de José María López. Les xarxes van culpar directament a Mediaset per haver silenciat aquest episodi tan terrible de la concursant.

Com a resposta a l'actitud de la cadena, molts seguidors del programa van començar una campanya de veto a Telecinco, demanant en xarxes socials als anunciants que rescindissin amb la cadena, que per aquell moment emetia la 7a edició de ‘GH VIP’.