Antonio David al plató de 'Sálvame'

El matrimoni de Lydia Lozano, en perill: el secret que podria explicar Antonio David

El col·laborador no ha perdonat la traïció de la seva companya i ha avisat que explicarà un fet molt lleig del seu marit Charly

Cal confessar que Lydia Lozano és una dona entregada al seu treball i tot el que li demana 'Sálvame' ho compleix amb escreix, convertint-se així en una de les preferides de l'equip directiu del format, ja que és habitual que aquests participin en festes i celebracions privades de la col·laboradora, deixant així clar la bona sintonia que hi ha entre ells.

Per poder complaure als seus caps, Lydia ha hagut de passar per sobre als seus companys de plató, posant-se'ls en contra explicant coses molt fortes sobre ells i, fins i tot, deixant-los més en directe amb l'única finalitat de complaure els seus directors i seguir guanyant protagonisme dins el format de Telecinco. Aquesta setmana hem estat testimonis de l'última jugada de la canària i que ha esquitxat per complet al seu company Antonio David Flores.

El programa li va demanar a Lydia que redactés cinc preguntes per a 'Quiero dinero!', el concurs en el qual està participant Antonio David Flores i que té com a objectiu treure a la llum els seus pitjors secrets, a més de fer-lo participar en reptes molt repugnants, pensats a posar entre les cordes les pors i vergonyes del tertulià. Ahir es van realitzar tres de les preguntes a Flores, però avui s'han formulat les dues de major import econòmic i a més, amb la presència de Lydia al costat del seu company.

La primera de les preguntes feia referència a l'adopció de Glòria Camila Ortega i del seu germà, concretament es volia saber si Antonio David va intentar convèncer a Rocío Carrasco perquè convencés a la seva mare Rocío Jurado perquè no adoptés als seus dos fills, i així fer que tota l'herència recaigués sobre ella. Per la seva banda, Flores ha sigut contundent i ho ha desmentit, una resposta que ha estat corroborada per 'Kopérnica', la màquina de la veritat que s'encarrega d'analitzar els arguments dels col·laboradors.

La pregunta què ho ha dinamitat tot

L'última pregunta ha estat la més forta, i que ha acabat per enfurir a Antonio David Flores, qui no donava crèdit a la traïció de la seva companya. Lydia volia saber si el tertulià havia recorregut a prostíbuls durant el seu matrimoni amb Rocío Carrasco. A l'hora de llegir-se la pregunta, el col·laborador ha dit que a partir del dilluns serà ell qui comenci a parlar i a destapar les intimitats de la seva companya i amiga durant molts anys.

El col·laborador ha estat clar i ha dit que mai ha recorregut a aquests serveis. En aquesta ocasió la màquina li ha donat la raó, cosa que li ha servit per créixer-se i atacar amb totes les lletres a Lozano. Flores ha dit que ell no ha requerit aquests serveis però que potser algú molt proper a la col·laboradora sí, i que fins i tot, s'aniria a l'estranger per poder gaudir d'aquests serveis.

Si bé és cert que el col·laborador no ha dit en aquesta frase el nom de Charly, el marit de Lydia, sí que ho ha fet en les advertències de la primera hora de la tarda i que a més, s'han sumat a un comentari de Mila Ximénez que demanava al col·laborador que fos valent i li preguntés a Lozano si el seu marit havia requerit alguna vegada aquests serveis.

Carlota Corredera i Gema López li han demanat a Antonio David que deixés fora de tot això a la família de Lydia, ja que han recordat que la tertuliana només havia seguit unes instruccions que li havia donat la cúpula de l'espai i que potser el fet de revelar secrets íntims de la seva companya li farien quedar a ell molt malament.