Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Una investigació deixa clar qui té raó en la guerra entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja

No hi ha dubte de qui és el guanyador

Des de fa setmanes estem presenciant una situació inesperada en la premsa rosa. El distanciament entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera està en el punt de mira. Mare i fill sempre s'havien mostrat molt units, però les coses han canviat i molt.

Els seguidors proclamen a Isabel Pantoja com a guanyadora

Ara la tonadillera i el Dj no es parlen i, a més, es critiquen públicament; ella ho ha fet filtrant informació econòmica als periodistes, en canvi, Kiko ho ha fet concedint una entrevista en exclusiva a la revista 'Lecturas'. En aquesta entrevista qualifica a l'artista de mala mare i explica dades sobre l'herència que va deixar-li el seu pare (Paquirri).

Kiko Rivera ha descobert que la seva mare ha pogut amagar-li certes dades sobre la finca de Cantora. Això sense passar per alt que ha descobert una cosa que desconeixia: el seu pare va deixar-li a ell i als seus germans (Francisco i Cayetano) uns 800.000 euros a Amèrica. Una gran quantitat de diners que està en mans d'un testaferro i que encara no s'ha repartit entre els hereus.

Tot això ha provocat que es parli molt del conflicte econòmic entre mare i fill. Per als seguidors ja hi ha una clara vencedora en aquesta 'guerra', Isabel Pantoja. No obstant això, els periodistes no ho tenen clar i per això s'ha dut a terme una investigació per saber qui té la raó.

La família Rivera decideix parlar

El diari digital 'ESdiario' ha decidit aprofundir en les acusacions de Kiko Rivera sobre l'herència que la seva mare ha pogut amagar-li. Tanmateix, el periodista Jesús Manuel Ruiz, s'ha posat en contacte amb la família paterna del Dj.

Ha estat el seu cosí (José Antonio Canales Rivera) qui ha accedit parlar sobre l'assumpte de forma clara i contundent. En concret, ha afirmat que aquestes acusacions no són res de nou per a ell: «Això ho va dir el meu avi fa trenta-cinc anys».

La investigació dona la raó a Kiko Rivera

Paquirri va decidir que els seus fills fossin els seus hereus universals. Al mateix temps, va optar perquè la seva dona, així com el seu pare i els seus germans gaudissin de l'usdefruit del terç de lliure disposició. En concret, a ella li corresponia la meitat d'aquest terç.

Kiko Rivera en la seva entrevista a 'Dissabte Deluxe'
Kiko Rivera ha conegut detalls de l'herència del seu pare que no sabia | Mediaset

Kiko s'ha trobat amb l'obstacle de Cantora respecte a l'herència de Paquirri. Segons 'ESdiario', a Isabel Pantoja li correspon un 61% d'un terç del valor de Cantora. No obstant això, sembla ser que aquesta quantitat es va modificar de forma considerable, deixant de banda els desitjos del torero.

Així, Ruiz ha explicat que alguna cosa va canviar quan Kiko Rivera va complir els divuit anys. En concret, la seva mare li va demanar que signés un document i ell, confiant en ella, ho va fer sense preguntar i sense qüestionar res. Canviant així els percentatges de la finca.

La cantant va passar a tenir la propietat del 51% de Cantora, mentre que el seu fill es va quedar únicament amb el 49%. Per aquest motiu precisament que ara ell, que volia vendre la finca per saldar deutes, no hagi pogut fer-ho. Amb aquesta investigació publicada, tenint en compte el Codi Civil, queda clar qui és el que diu la veritat en aquesta disputa familiar. 

Caldrà esperar per veure quines mesures pren Kiko Rivera per tal de recuperar el que és seu, segons l'herència que li va deixar el seu pare.