Fotografia del presentador de Canal Sur Juan Y Medio

Juan y Medio, desfet: trenca a plorar en conèixer una mort propera

El presentador no va poder articular paraula en recordar al seu gran amic 'El Mani'

La mort de José Manuel Rodríguez 'El Mani', ha deixat una enorme tristesa entre els andalusos, i un dels personatges famosos més afectats per la seva pèrdua ha estat el seu amic Juan y Medio, que al programa  de dimecres de Canal Sur no podia ni parlar per l'emoció.

Juan y Medio no pot començar el programa

Juan y Medio i Eva Ruiz començaven un altre dia més de 'La tarde aquí y ahora', però aquest dimecres va ser totalment diferent dels altres. El presentador no va poder arrencar el programa sense emocionar-se en recordar la mort d''El Mani'. Les úniques paraules que van sortir de la seva boca van ser «bona vesprada a tots». Emocionat, la seva companya de 'La tarde aquí y ahora' va donar-li un cop de mà i va iniciar el programa. Eva Ruiz es va adonar de com estava Juan y Medio i va preguntar-li: «Vols que parli jo, Juan?».

Quan Eva Ruiz li va preguntar a Juan y Medio si volia que comencés ella a parlar, amb les emocions a flor de pell, el presentador li va fer un gest de confirmació. En aquest moment, Eva va assenyalar que «lamentablement tot l'equip està dolgut, Juan y Medio en particular».

Eva Ruiz va prendre la iniciativa

Eva Ruiz va començar explicant els diferents problemes de salut que tenia 'El Mani': «Feia molts anys que patia un problema de salut, amb el pas del temps aquest deteriorament ha estat més gran. Va perdre la visió i van arribar a amputar-li un peu. Ja feia temps que estava ingressat a l'UCI i avui, desafortunadament, hem perdut al nostre estimat José Manuel 'El Mani'», va explicar.

Poc després, el programa va emetre una cançó per recordar a 'El Mani'. Després d'aquest emotiu moment, Juan y Medio ja estava recuperat i va intentar dedicar-li unes paraules al seu gran amic, però finalment es va tornar a emocionar i Eva Ruiz va haver de tornar a ajudar-lo. «Demano disculpes, però sempre que marxa un bon home m'afecta, era molt bona persona, molt divertit, molt simpàtic i molt afectuós Quina ràbia em fa!», va exclamar Juan y Medio, que va tornar a emocionar-una altra vegada.

Després de sortir a la llum la notícia de la mort d''El Mani', molts personatges famosos de tots els àmbits de la societat no van trigar a dedicar-li unes paraules a l'artista andalús. Entre d'altres, Carlos Herrera o Juanma Moreno, President de la Junta d'Andalusia.