Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografia del presentador de Canal Sur Juan Y Medio

Juan y Medio, desfet: trenca a plorar en conèixer una mort propera

El presentador no va poder articular paraula en recordar al seu gran amic 'El Mani'

Fotografia del presentador de Canal Sur Juan Y Medio
Juan y Medio trenca a plorar en directe després de conèixer la mort del seu amic 'El Mani' | Canal Sur

La mort de José Manuel Rodríguez 'El Mani', ha deixat una enorme tristesa entre els andalusos, i un dels personatges famosos més afectats per la seva pèrdua ha estat el seu amic Juan y Medio, que al programa  de dimecres de Canal Sur no podia ni parlar per l'emoció.

Juan y Medio no pot començar el programa

Juan y Medio i Eva Ruiz començaven un altre dia més de 'La tarde aquí y ahora', però aquest dimecres va ser totalment diferent dels altres. El presentador no va poder arrencar el programa sense emocionar-se en recordar la mort d''El Mani'. Les úniques paraules que van sortir de la seva boca van ser «bona vesprada a tots». Emocionat, la seva companya de 'La tarde aquí y ahora' va donar-li un cop de mà i va iniciar el programa. Eva Ruiz es va adonar de com estava Juan y Medio i va preguntar-li: «Vols que parli jo, Juan?».

Quan Eva Ruiz li va preguntar a Juan y Medio si volia que comencés ella a parlar, amb les emocions a flor de pell, el presentador li va fer un gest de confirmació. En aquest moment, Eva va assenyalar que «lamentablement tot l'equip està dolgut, Juan y Medio en particular».

Eva Ruiz va prendre la iniciativa

Eva Ruiz va començar explicant els diferents problemes de salut que tenia 'El Mani': «Feia molts anys que patia un problema de salut, amb el pas del temps aquest deteriorament ha estat més gran. Va perdre la visió i van arribar a amputar-li un peu. Ja feia temps que estava ingressat a l'UCI i avui, desafortunadament, hem perdut al nostre estimat José Manuel 'El Mani'», va explicar.

Poc després, el programa va emetre una cançó per recordar a 'El Mani'. Després d'aquest emotiu moment, Juan y Medio ja estava recuperat i va intentar dedicar-li unes paraules al seu gran amic, però finalment es va tornar a emocionar i Eva Ruiz va haver de tornar a ajudar-lo. «Demano disculpes, però sempre que marxa un bon home m'afecta, era molt bona persona, molt divertit, molt simpàtic i molt afectuós Quina ràbia em fa!», va exclamar Juan y Medio, que va tornar a emocionar-una altra vegada.

Després de sortir a la llum la notícia de la mort d''El Mani', molts personatges famosos de tots els àmbits de la societat no van trigar a dedicar-li unes paraules a l'artista andalús. Entre d'altres, Carlos Herrera o Juanma Moreno, President de la Junta d'Andalusia.