Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

Isa Pantoja, al límit: pateix una crisi nerviosa en directe a 'La casa fuerte'

La concursant no ha encaixat gens bé les informacions que ha rebut sobre la seva família

La primera parella que es va confirmar per a la segona edició de 'La casa fuerte' va ser Isa Pantoja i el seu promès Asraf Beno. La parella accepta el repte en un moment clau per al clan Pantoja, ja que la seva mare Isabel Pantoja i el seu germà Kiko Rivera estan protagonitzant una guerra mediàtica i que està dinamitant del tot la relació que existeix entre els diferents membres de la família. Kiko Rivera va trencar el gel al plató de 'Sábado deluxe' dient que necessitava el suport de la seva mare en aquest moment en el qual no està treballant per culpa de les restriccions sanitàries, un suport que la seva mare li va prometre per telèfon però que mai va arribar.

Segons Kiko Rivera, la seva mare mai deixa de ser l'artista per passar a ser el seu referent matern. Això ha trencat completament el vincle entre tots dos i ara, els dos busquen venjança destapant els draps bruts que durant anys s'han guardat. Si bé és cert que Isabel Pantoja no ha aparegut en cap programa opinant, alguns col·laboradors apunten que la 'tonadillera' filtraria algunes informacions a professionals del mig perquè sortissin a la llum pública.

A la meitat de tota aquesta batalla, Isa Pantoja ha entrat a 'La casa fuerte', acceptant un aïllament total que l'allunya completament de tot el que està passant a casa seva. La jove sabia de les intencions del seu germà de fer l'entrevista per a la revista 'Lecturas' parlant de la seva mare però d'altra banda, desconeixia el contingut d'aquesta, fet que Jorge Javier Vázquez no volia deixar passar per alt.

Quan el nou 'reality' ha presentat a tots els concursants hem vist que faltava una parella per entrar al plató. El programa s'ha guardat la parella d'Isa i Asraf per al final i així poder exposar-li a la jove el que ha dit el seu germà en una revista sobre la mare que tenen en comú. Jorge Javier ha començat explicant-li a Isa que el seu germà ha concedit aquesta entrevista i quan ha intentat exposar-li el contingut ella ha començat a plorar.

La frase que ha deixat descol·locada a Isa

El presentador només ha pogut avançar-li a Isa que el seu germà havia dit a la revista que Isabel Pantoja era una mala mare, i que per a ell deixava de ser important. Unes afirmacions que han provocat en ella una crisi nerviosa, intentant recolzar-se en el seu xicot Asraf i en alguns dels seus companys que han intentat assistir a la jove davant aquest brutal xoc.

La cantant i col·laboradora de televisió ha demanat al presentador que no li donés més dades, una sol·licitud que ha estat acceptada pel català quan ha vist que no s'estava trobant bé. L'organització li ha acostat aigua i han acordat deixar passar els dies fins al diumenge per veure si a la pròxima gal·la vol conèixer més dades de tot el que està succeint en la seva família.

Les xarxes socials no han entès que el programa vengui l'experiència com un aïllament i que a la primera de canvi estiguin proporcionant dades de l'exterior a una concursant i que, a més, l'està desestabilitzant completament perjudicant així la seva experiència i donant avantatge a la resta de parelles i concursants. El diumenge coneixerem la decisió final de la filla d'Isabel Pantoja.