La carta secreta d'Antonio David a Rocío Carrasco: «T'ho demano per favor»

Es tracta d'un document que posa en evidència al col·laborador de 'Sálvame'

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Revelada una carta d'Antonio David Flores a Rocío Carrasco | Twitter

Tot i que fa pràcticament dues dècades que van posar fi al seu matrimoni, Antonio David Flores i Rocío Carrasco segueixen sent protagonistes de l'actualitat per la seva relació i, de fet, ara ho són perquè ell ho propicia, pel fet que no deixar de parlar de la seva ex en televisió. Per tant, aquesta situació és la que ha donat lloc al fet que ara vegi la llum un document inesperat.

Exactament es tracta d'una carta secreta que, sembla, l'exguàrdia civil li va escriure a la que va ser la seva esposa. Concretament, es tracta d'una missiva en què ell li demana perdó per certs errors i, llavors, això deixa en evidència a Flores, ja que durant anys ha negat haver fallat en el seu matrimoni i sempre ha culpat de la ruptura a Carrasco.

Antonio David Flores contra les cordes

En les últimes setmanes, Antonio David està vivint una situació molt complicada. Primer, perquè han sortit a la llum suposades infidelitats d'ell cap a la seva actual dona, Olga Moreno. Segon, perquè ha participat en la secció 'Quiero dinero' de 'Sálvame', i aquesta l'ha deixat en notable evidència perquè ha demostrat que Antonio David ha mentit en diverses qüestions que sempre havia negat respecte a la seva relació amb Carrasco. Així, per exemple, va mentir en negar que havia guanyat diners amb l'exclusiva del primer embaràs de Rocío.

Mentides també sobre Ortega Cano i fins i tot sobre Rocío Jurado han dut al fet que hagi quedat molt malament davant l'audiència, perquè s'ha demostrat que durant aquests anys ha falsejat la realitat en alguns aspectes. I aquesta situació l'ha fet declinar seguir jugant.

No obstant això, aquestes mentides han donat peu a què la seva companya de 'Sálvame', Gema López, hagi tret a la llum un document, el qual es tracta d'una carta que l'exguàrdia civil va escriure l'any 1999 a Rocío, demostrant una altra mentida més. Deixaria clar que ell no va ser el marit tan perfecte que deia ser i que sí que va cometre errors que van danyar la seva dona.

El contingut de la carta d'Antonio David a Rocío Carrasco

En el citat programa de Telecinco és on la periodista ha mostrat l'esmentada missiva, que fins ara havia estat en secret. Aquesta es troba escrita a màquina i té suposadament la signatura d'Antonio David Flores i diu així:

«Hola, amor, sé que aquesta carta no et farà canviar d'opinió perquè estàs molt enfadada amb mi. Jo t'estimo i tu ho saps, malgrat totes les desavinences que hem tingut al llarg de la nostra vida. Sé que t'han ficat moltes mentides al cap tota la teva família. Pensa en el que faràs pels nostres fills. Jo faré tot el que hagi de fer per no separar-me d'ells ni de tu».

La missiva continua: «Saps que tot el que estic fent és per tu i pels nostres fills. Sento tot el que està passant i també sento com ho has hagut de passar pels meus problemes amb la justícia, la pressió amb la premsa, el meu mal humor amb tu, les meves males contestacions i les meves males maneres».

«Sé que no va ser fàcil deixar-ho tot per mi a Madrid. Ho tenies tot i ho vas deixar per mi. Sé que van ser difícil els mesos que vam estar al pis amb els meus companys i que ho vas passar malament. Et demano, per favor, que em perdonis. Pensa bé el que faràs, si val la pena engegar a rodar tant amor, tot el que t'han explicat és mentida. És pura enveja, saps que mai no ho han acceptat».

La carta finalitza d'aquesta manera: «El que et van explicar d'aquesta noia, mai l'he vist ni sé qui és. T'ho juro pels nostres fills. Jo no sé per què aquesta persona vol separar-nos, imagino que per interès, però sempre t'estimaré passi el que passi. T'estimo».

Les reaccions a la missiva

Després de conèixer el contingut d'aquest document, Antonio David Flores ha negat rotundament ser l'autor d'aquesta missiva, dient: «Està molt bé. El guionista és diví. Jo no he escrit això». Gema López ha insistit en la veracitat de la carta, però ell ha tornat a negar-ho. Precisament per aquest motiu, 'Sálvame' ha decidit esbrinar la veritat.

Així doncs, gràcies a la feina d'una grafòloga, s'ha comparat la signatura d'aquesta carta amb les dels contractes de treball d'Antonio David a Telecinco i això sense passar per alt que també ha utilitzat per al seu estudi les anotacions que l'exguàrdia civil va realitzar de 'La curva de la vida' a 'GH VIP'.

Partint d'aquesta documentació, la grafòloga ha dictaminat que, encara que no podia afirmar-ho al 100%, sí que considerava que aquesta missiva estava signada per Flores. No obstant això, el moment més inesperat ha arribat amb la intervenció de Kiko Hernández, perquè ha afirmat que el pare de Rocío Flores li va dir fora de càmeres que aquesta carta l'havia escrit ell. Vaja, que havia tornat a mentir de forma pública.

Una situació que enfonsa més la figura del col·laborador amb totes les seves mentides, ja que cada vegada té menys persones que li donen suport. És més, és la seva exdona, Rocío Carrasco, qui està guanyant cada vegada més gran credibilitat mentre segueix mantenint el seu silenci.


Comentaris

envia el comentari