Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David Flores se'n va de casa del seu fill, però no viu sol

Antonio David fa el pas definitiu per refer la seva vida allunyat dels seus fills

Antonio David Flores ha donat per acabada la seva relació amb Olga Moreno. Uns mesos després que es conegués la seva separació i qui era la nova parella de l'exguàrdia civil, aquest ha decidit fer el pas definitiu cap a la seva nova vida.

L'excol·laborador ha estat vist sortint del domicili de Marta Riesco sense amagar-se i saludant la premsa. Pel que sembla, la parella s'hauria consolidat i Antonio David se n'hauria anat a viure amb la periodista d'El programa de Ana Rosa.

Antonio David Flores es canvia de casa

L'exmarit de Rociíto ha estat captat molt feliç i relaxat sortint de casa de la nova parella. Sense pronunciar-se sobre si hi va haver una ruptura sentimental o no, la veritat és que aquest moviment d'Antonio David esclareix tots els dubtes sobre la seva relació.

Tot i que l'excol·laborador de Sálvame i Olga no han oficialitzat el divorci, ell es nega a perdre el temps i s'ha traslladat a Madrid. Segons apunten alguns mitjans, Antonio David Flores va ser l'encarregat de fer la mudança i ja estaria compartint pis amb Marta Riesco.

Antonio David Flores caminant pel carrer amb mascareta.
Antonio David Flores era enxampat sortint de casa de Marta Riesco. | Europa Press
 

Fa mesos que no dormia al domicili familiar quan viatjava a Màlaga, quedant-se a casa de la seva filla fins a trobar un pis. Una situació que va canviar fa poc quan per fi es va poder instal·lar en un nou habitatge a la capital andalusa.

Així són les coses. El pare de Rocío Flores compta amb una casa de solter a Màlaga mentre que a Madrid ja viu amb la periodista. Aquest era el pas que la Marta necessitava per poder gaudir obertament de la seva relació tot i que el divorci encara no s'ha firmat.

Fotomuntatge d'Antonio David i David Flores
Antonio David Flores deixa enrere el seu fill per anar-se'n a viure amb la seva parella. | Catalunya Diari
 

«Antonio David ja ha sortit del domicili familiar a Màlaga i ara està residint en un altre pis, a prop d'aquí», comentava Joaquín Prat. «Però quan ve a Madrid es queda a casa de Marta Riesco, com és lògic, són parella, on es quedarà l'home? Doncs a casa d'ella», afegia.

L'exguàrdia civil va aprofitar el viatge del cap de setmana passat d'Olga Moreno i la seva filla per treure del domicili totes les seves coses. Davant l'absència de qui va ser la seva dona durant més de vint anys, va poder fer la mudança sense cap problema al seu piset de solter.

Antonio David Flores confirma la seva relació amb Marta Riesco

Per fi, la reportera d'Ana Rosa sent que la seva relació amb Antonio David cada cop és més sòlida. Ell entra i surt del seu domicili sense amagar-se i fins i tot saluda els periodistes que fan guàrdia a casa de Marta Riesco.

Era el pas que ella necessitava per saber que ha valgut la pena lluitar pel seu amor tot i que encara el divorci no s'ha produït. L'exmarit de Rocío i la dissenyadora no tenen planejat fer aquest pas de moment.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores i Marta Riesco ja viuen junts. | Catalunya Diari

 

«Segueixen casats, se seguiran portant bé i vetllant per l'interès dels fills, però no presentaran cap paper per canviar la seva situació civil», va explicar Marisa Martín Blázquez.

Una situació que podria provocar alguna discussió entre ell i Marta si la seva relació segueix per aquest camí. És clar que el fet que la seva parella encara estigui casada amb la seva ex no li agrada gens, però s'haurà de conformar.

Marta Riesco pel carrer.
Marta Riesco, feliç per la mudança d'Antonio David Flores. | Europa Press
 

Només conèixer-se la nova vida en comú de la parella, els reporters han anat a la recerca de Marta a la sortida de Telecinco. Com de costum, ha evitat pronunciar-s'hi, però la seva mirada de felicitat ho deia tot.

Deixen enrere, doncs, els rumors de ruptura i es creu que el següent pas serà veure Antonio David i Marta Riesco junts.