Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

Els pares d'Almudena Cid expliquen per què Christian Gálvez va deixar la seva filla

Els éssers estimats d'Almudena Cid ja han trobat algunes respostes a la decisió del seu exmarit

Almudena Cid es troba trencada de dolor. Tot i que semblaven una de les parelles més sòlides del nostre país, el presentador Christian Gálvez va decidir separar-se de la gimnasta després de 15 anys de matrimoni.

L'actriu va reconèixer durant una entrevista per a 'El País' que, gràcies a la seva nova feina sobre les taules, es va adonar que el seu matrimoni ja no funcionava com abans. «He tingut un mal concepte de l'amor», va assumir.

«Vaig sentir que estava fent un esforç per al qual no vaig creure estar preparada. Hi ha una frase al text que de sobte va canviar per a mi: 'S'ha acabat l'amor'. Em fixava en la valentia del personatge en verbalitzar-lo, la impaciència per obtenir resposta», reconeixia.

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Christian Gálvez i Almudena Cid se separen després de 15 anys de matrimoni | Instagram

Tot i que al principi la participant de 'Masterchef Celebrity' va assegurar que va ser ella la que es va adonar que la seva relació ja no funcionava, tot apunta que aquest no va ser el detonant.

Segons va revelar 'Sálvame', l'escriptor ha començat un nou romanç amb la periodista Patricia Pardo tan sols unes setmanes després de fer-se pública aquesta separació.

Tal com va confirmar Lydia Lozano, la parella fa un mes que surt: «Estan bojos d´amor». Com era d'esperar, aquesta notícia li va caure a l'exgimnasta com un gerro d'aigua freda, cosa que no li ha assegut gaire bé al cercle més proper.

Ara, però, els pares d'Almudena Cid han decidit no callar més i s'han posat en contacte amb la revista 'Semana' per explicar-los, en exclusiva, com estan vivint ells aquesta ruptura dolorosa.

Els pares d'Almudena Cid estan molt enfadats amb el presentador

Només han passat dos mesos des que Almudena Cid i Christian Gálvez van decidir agafar camins separats. El mes de desembre del 2021, la parella va anunciar a tots els seus amics que se separaven després de 15 anys d'amor i dedicació.

Tot i ser una decisió que no té marxa enrere, els pares d'aquesta prometedora actriu no acaben de fer-se a la idea. «Tots els que l'estimem estem sorpresos», ha assegurat un dels familiars.

Les darreres actualitzacions sobre aquesta polèmica separació han deixat els éssers estimats d'Almudena sense paraules. I és que, tal com ha confessat aquest familiar anònim, no esperaven que hi hagués terceres persones implicades.

«Volem respectar-la, però Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions i ara ja té un perquè», ha afegit molt contundent.

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Els familiars d'Almudena Cid no esperaven aquesta ruptura | Instagram

Els pares d'Almudena Cid i la resta dels seus éssers estimats estan molt dolguts amb l'escriptor, ja que just abans de fer-se pública la separació, ell seguia tenint detalls romàntics amb la seva dona.

«Les setmanes prèvies li va enviar un ram de roses i el va posar al llit: 'tens les claus del meu cor'. Fins i tot van fer una reforma a casa», ha apuntat aquesta persona anònima.

Per això no poden entendre que, de la nit al dia, el presentador de Telecinco hagués decidit acabar amb el seu matrimoni. I malgrat que no tenen proves, aquesta persona propera a Almudena Cid creu que Christian i Patricia «ja estaven junts» abans de deixar la gimnasta.

Almudena Cid i el seu ex no han signat els papers del divorci

Segons ha explicat aquesta font a 'Semana', Almudena Cid i Christian Gálvez segueixen sent marit i dona avui dia. «Encara no han signat el divorci», ha assegurat aquest familiar tancat de l'actriu.

No té res a veure la separació que va viure la mateixa Patricia Pardo amb qui va ser la seva parella durant dotze anys. I és que la periodista va confessar que el seu divorci va ser «de mutu acord i des de l'afecte».

Muntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid, sorpresa per la nova relació del seu exmarit| Catalunya Diari

Des de llavors Fran Gómez, exmarit de la presentadora d''El programa de Ana Rosa', s'ha mostrat feliç a les xarxes socials.

«Amb la V: Tots en tenim una, dura un sospir i tenim dret a fer amb ella el que considerem que ens faci més feliços. Sol ser més tranquil·la i satisfactòria quan t'alegres de la felicitat dels altres», va escriure el policia fent una picada d'ullet a la nova parella de Pardo.