Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

«Antonio David comença a dubtar de si mateix i ha demanat perdó als seus fills»

El documental de Rocío Carrasco comença a passar factura i Antonio David lamenta que els seus fills siguin les víctimes del conflicte que manté amb la seva exdona

El documental de Rocío Carrasco ha tingut un gran impacte. Fins i tot, el mateix Antonio David Flores, a qui ha titllat de maltractador i d'haver manipulat als seus fills, ha volgut reflexionar. És més, Kiko Matamoros ha estat l'encarregat d'informar sobre l'estat anímic del seu amic i company de 'Sálvame'.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Des que es va començar a emetre la docu-sèrie, Antonio David ha estat amagat en el seu domicili, limitant les seves aparicions públiques. Tan sols s'ha deixat veure en companyia dels seus fills i per declarar contra la seva exdona als jutjats de Madrid.

«Que sigui la mateixa mare qui li faci mal a la meva filla d'aquesta manera tan cruel...», va manifestar Antonio David a la sortida dels jutjats. «Ho hauria de fer amb mi i deixar a la seva filla».

«Que em faci a mi tot el mal que vol fer-me. No crec que sigui just que assenyali a la seva filla de per vida», va lamentar.

«També sento molta pena perquè no està gaudint dels seus fills. Ha tingut temps per estar amb ells i s'ho està perdent. Això també em provoca molta pena», va assegurar.

I, segons ha revelat Matamoros a 'Viva la vida', aquest temps de reflexió li hauria servit a Antonio David per fer autocrítica dels seus actes. A més, fins i tot hauria demanat perdó als seus fills pel dany causat en els últims anys.

No hi ha dubte que tant Rocío com David Flores s'han convertit en les principals víctimes de la guerra mediàtica dels seus pares.

Antonio David reflexiona sobre els seus errors

Segons Kiko, l'excol·laborador de 'Sálvame' ha reflexionat sobre els seus errors i ha fet balanç. «Comença a dubtar de si mateix, sobre si podria haver evitat fer-li mals als seus fills», ha confessat Matamoros. 

«Li ha demanat perdó als seus fills, i ells li han dit que és possible que no hagi fet les coses bé», ha compartit Kiko Matamoros. Tot i això, Rocío i David, «el perdonen i volen estar al seu costat».

De fet, Rocío Flores ja va explicar-ho a 'El programa de Ana Rosa': «Estic sent una persona bastant objectiva. Quan he vist que el meu pare ha fet una cosa que no m'ha agradat, ho he parlat amb ell i l'hi he dit».

Ara bé, Matamoros ha volgut deixar molt clar que no ha parlat amb Antonio David, sinó que ho ha fet amb una altra persona. «No soc l'enviat de ningú, ho sé perquè ahir vaig estar parlant amb un íntim amic d'Antonio David i m'ha explicat moltes confidències», ha insistit el col·laborador.

I, ha recalcat que el marit d'Olga Moreno «està ple de dubtes de tot el que ha fet en aquests anys».

Podria ser una estratègia d'Antonio David per aconseguir recuperar terreny? Recordem que la seva filla, Rocío Flores, també està negocioant un documental per explicar el que va viure a casa de Carrasco, i sobretot la manera en què tractaven al seu germà David.

Al plató de 'Viva la vida' no donen crèdit i molts col·laboradors han valorat aquest canvi d'actitud. «Em sembla bé si realment ha arribat a la conclusió que els nens han estat víctimes», ha assenyalat Carmen Borrego