Olga Moreno en Supervivientes

Olga Moreno declara la guerra a Rocío Carrasco: «Ja no callarem més»

La concursant de 'Supervivientes' segueix assegurant que ella i el seu marit són les víctimes del conflicte familiar que mantenen amb Rocío Carrasco

Dos mesos després, Olga Moreno segueix creient que parlar sobre la seva vida privada a 'Supervivientes' és una molt bona estratègia per guanyar el concurs. No obstant això, està causant l'efecte contrari.

Malgrat que en un principi va manifestar que volia gaudir del concurs sense centrar-se en la polèmica de Rocío Carrasco, ha fet just el contrari. És més, no és conscient que la docu-sèrie de Carrasco ha generat un gran debat a Espanya.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Per aquest motiu, segueix manifestant que és una víctima més de la història. Sense dir-ho, intenta fer creure que l'exparella d'Antonio David Flores ha fet tot el possible per fer-li mal.

Olga Moreno suma detractors

Ara bé, Olga Moreno no sap que tot el país ja ha conegut la veritable història. Aquesta nit, hem pogut veure un vídeo d'Olga en què assegura que «ja no callarem més». Què vol explicar? És possible que quan torni a Espanya concedeixi una entrevista per poder explicar la seva versió.

A més, per si no n'hi hagués prou, ha tornat a parlar sobre el seu casament amb Antonio David. Així doncs, ha recordat que primer es va casar de manera simbòlica amb David Flores, el fill del seu marit. 

Sense cap mena de dubte, Olga Moreno segueix provocant a Rocío Carrasco, intentant demostrar per activa i per passiva el vincle que té amb els seus fills. La concursant de 'Supervivientes' creu que el seu testimoni l'ajudarà a guanyar el concurs, però s'està equivocant i cada vegada suma més detractors.

De fet, Gloria Camila Ortega ha decidit no defensar a Olga Moreno. L'audiència considera que Gloria Camila voldria recuperar la seva relació amb Rocío Carrasco

Belén Rodríguez pren una decisió

Gloria Camila no ha estat l'única persona que ha volgut dir la seva. La col·laboradora Belén Rodríguez ha compartit una reflexió amb l'audiència.

Sabent que Olga està utilitzant la seva vida privada per generar interès dins el concurs, Belén ha assegurat que no parlarà més sobre la concursant. Així doncs, considera que no vol formar part del joc d'Olga. 

Ara bé, cal recordar que Belén Rodríguez és íntima amiga de Rocío Carrasco. A més, la col·laboradora va abandonar el seu lloc de treball a 'Sálvame' per no coincidir amb Antonio David Flores.