'Sálvame' veu Antonio David Flores a la presó per un nou escàndol

Els problemes legals de l'excol·laborador de 'Sálvame' cada vegada són més delicats

L'aventura mediàtica de Rocío Carrasco ha arribat a la fi, però l'infern del seu exmarit durarà molt de temps. Els col·laboradors de 'Sálvame' el volen enfonsar.

Antonio David Flores té un futur judicial bastant complicat. La nova reina de Telecinco l'acusa de delictes molt greus. Gran part del públic considera que el tertulià mereix que se l'escolti.

Hi ha la possibilitat que els mitjans de comunicació estiguin cometent un greu error. Fa vint anys van silenciar Rociíto i ara estan fent el mateix amb el pare dels seus fills. El programa de Jorge Javier Vázquez encapçala l'exèrcit de detractors de l'ex de Rociíto.

Segons han donat a entendre, el seu antic company està a punt d'entrar a la presó. Se l'acusa d'una cosa bastant compromesa. El periodista Kike Calleja ha estat l'encarregat de donar la notícia. La situació és més greu que mai, perquè la segona mare de Rocío Flores forma part de l'escàndol.

L'empresària i el seu marit estan sent investigats per un suposat delicte d'aixecament de béns. L'acusació considera que es van aprofitar d'una societat per a no fer front als deutes.«En cas que això fos així, d'aquí a uns dies tindríem notícies. Olga Moreno podria estar dins d'aquest procés com a cooperant, i també s'enfrontaria a un problema», informa el reporter de Telecinco.

Ningú s'atreveix a donar la cara per Antonio David. L'únic que ho feia era Kiko Matamoros, però després de la discussió que va tenir amb Carlota Corredera, ha canviat de costum.

Carrasco confia que finalment es farà justícia. Els detractors de Flores estarien encantats que passés una bona temporada entre reixes. No obstant això, hi ha molta gent que considera excessiu el linxament públic que està patint. La seva exdona té alguna cosa a veure en els últims esdeveniments?

Una possible condemna de cinc anys

Antonio David va regnar a la televisió durant més de dues dècades. La majoria de periodistes confiaven en la seva versió dels fets, de manera que mai van contrastar les notícies. Ara el seu periple ha acabat i el final no pot ser més trist: marginat, sol i sense diners. Per si fos poc, la seva situació legal és cada vegada més delicada.

Saül Ortiz, expert en crònica social, escriu a 'ABC' que el presumpte botxí podria passar cinc anys entre reixes. Mentrestant, roman aïllat del món fins que sigui inevitable trencar el silenci.

Durant els primers capítols de 'Rocío, Contar la verdad para seguir viva', Antonio David es va mostrar molt amable amb la premsa. La seva intenció era seguir controlant les informacions que sortien sobre ell.

Rociíto va explicar com actua el seu exmarit: sol guanyar-se la confiança de la gent per a complir els seus objectius. Però la història ha fet un gir de 180 graus. Cap periodista s'atreveix a fer publicitat del seu testimoni. I això ha acabat amb la paciència de l'exgendre de la Jurado.

Porta molt de temps sense fer declaracions i està més absent que mai. Tot fa pensar que està decebut amb els seus excompanys de 'Sálvame'. El programa s'ha convertit en el seu pitjor enemic. Se senten enganyats, així que han donat la mà a Rocío Carrasco i l'ajuden a fer justícia. Donen veu a dades terrorífiques, tot i que contribueixin a destruir la imatge d'algú que va formar part de l'equip.

El pare de Rocío i David Flores ha denunciat La Fábrica de la Tele. Considera que el van acomiadar de males maneres i demana una indemnització molt elevada. 

Aquesta estratègia també ha afectat Olga Moreno, que mai podrà fer una entrevista o col·laboració amb cap espai de la productora.

Tot fa pensar que la fi del matrimoni està més a prop que mai. Aconseguiran demostrar que són innocents abans que la justícia els condemni?


Comentaris

envia el comentari