▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

L'esperat casament al clan dels Mohedano al qual Rocío Carrasco no assistirà

Just després d'anunciar la segona part del documental de Rocío Carrasco, en la qual carregarà contra la seva família

Bones notícies per a Ortega Cano i la seva família. Enmig de la tempesta que ha generat el documental de Rocío Carrasco, sembla que una propera celebració els omplirà de felicitat. Es tracta d'un casament molt esperat dins el clan i que està a tocar, tal com informa en exclusiva la revista '¡Hola!'. Ens referim a l'enllaç de Michu i José Fernando, que segueix internat en un psiquiàtric recuperant-se de l'addicció a les drogues, però que rebrà l'alta molt aviat. 

El fill d'Ortega Cano i la seva nòvia han passat una temporada força complicada, ja que han hagut de bregar amb les complicacions que suposa estar allunyats.

Ella està a càrrec de la petita María del Rocío, la filla que tenen en comú, a la qual el seu pare s'ha de limitar a veure per videotrucada. Així, la parella està decidida a segellar el seu amor i fer aquest pas tan important per a seguir endavant com una família feliç. «Volem casar-nos aquest any, per l'Església. És la meva gran il·lusió», ha revelat Michu, que també assegura que porten temps planejant les noces.

Tot i que han hagut de fer front a molts obstacles —Michu fins i tot va arribar a demanar una ordre d'allunyament—, sembla que la parella ha sabut tirar endavant. Tota la família espera la data en què José Fernando per fi rebi l'alta i puguin començar a planejar el casament.

José Fernando Ortega, el germà de Rocío Carrasco
José Fernando Ortega, el germà de Rocío Carrasco | GTRES

 

«Fa quatre anys que l'espero»

Una celebració a la qual tant Ortega Cano com la seva filla Gloria Camila han donat el vistiplau, deixant enrere els problemes del passat. Recordem que fa uns mesos, la nora del torero va concedir una entrevista bastant polèmica en què atacava de manera directa la seva cunyada Gloria.

No obstant això, durant l'homenatge pel quinzè aniversari de la mort de Rocío Jurado, vam poder veure Michu bastant integrada amb la seva família política. Així, la germana de José Fernando presumia de com de bé s'ho havia passat amb la seva neboda, María del Rocío.

A més, Ortega no dubta a ajudar econòmicament la seva nora, amb la intenció que a la seva neta no li falti de res. Una ajuda inestimable, ja que la situació que travessa Michu no és gens fàcil. La seva última feina va ser com teleoperadora, però ara està a l'atur. A més, no té gaire sort, ja que sempre que troba feina és amb contractes de curta durada que no l'ajuden a tirar endavant.

El torero, a més, sempre que pot viatja fins a Arcos de la Frontera per a visitar la nena. D'altra banda, José Fernando cada vegada té més ganes de tornar a casa, i s'emociona quan veu la seva filla.

Qui el coneix assegura que «haver-se convertit en pare l'ha canviat per complet. Ara està més centrat i li preocupa el futur de la seva família». A més, ell ha estat el membre dels Ortega-Mohedano que s'ha mantingut més al marge del documental de Rocío Carrasco.

Segurament la família s'haurà encarregat de protegir-lo, i més si veuen que ha millorat tant. «Ha experimentat una millora absoluta. S'esforça diàriament, i mostra un esquema psicològic molt positiu», assenyalen des del centre de rehabilitació. Per la seva banda, Michu es mor de ganes de tenir el pare de la seva filla a casa. «Fa quatre anys que l'espero», assegura.

Ara que Rociíto ha dit que carregarà contra diversos membres de la seva família, entre els quals es troben els seus germans, tots estan ansiosos per descobrir els veritables motius d'aquest distanciament. A la primera part, Carrasco assegurava que seguia estimant Gloria Camila i José Fernando. No obstant això, l'estreta relació que Ortega Cano i els seus fills mantenen amb Antonio David i Rocío Flores, sembla que ha provocat que Rociíto s'allunyi d'ells.


Comentaris

envia el comentari