El canvi de Manuel Bedmar, la parella de Rocío Flores, que ja no reconeixeràs

El xicot de la col·laboradora està disposat a triomfar a la televisió

Rocío Flores ha donat per tancat els seus problemes familiars per gaudir d'unes romàntiques vacances al costat del seu xicot: Manuel Bedmar. El jove s'ha convertit en un dels personatges més perseguits per la premsa del cor.

La seva relació amb la neta de Rocío Jurado va començar fa quatre anys, en els quals mai han protagonitzat cap escàndol. Així, després de l'huracà Carrasco, estan més units que mai.

Tant és així que s'ha permès el luxe de donar suport públicament a Olga Moreno. L'aventura televisiva de l'empresària està sent bastant controvertida i el seu gendre postís no té cap pudor a donar la cara per ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta fèrria defensa posaria en una situació complicada a la seva noia, però junts poden enfrontar-se a qualsevol tempesta. I és que estan molt enamorats i no hi ha ningú que pugui amb el romanç.

Per aquest motiu, el cunyat de David Flores ha pres una decisió radical: canviar el seu aspecte físic i no té por de les crítiques que pugui rebre.

D'aquesta manera, ha decidit tenyir-se els cabells i, a més, el seu cos està visiblement canviat. I és que fa la sensació que s'ha refugiat en l'esport per combatre la pressió mediàtica.

Ha compartit unes imatges en el seu compte d'Instagram que no han passat inadvertides. Manuel té un pentinat molt diferent i, a més, porta un estil molt més arriscat.

És conscient que la seva parella treballa com a 'influencer'. I és que Rocío és una icona per a molta gent, així que Manuel ha de cuidar la seva aparença. Per això, els enamorats s'han escapat a una platja romàntica.

Testimonis d'aquesta escapada romàntica han sigut les seves xarxes socials. En aquestes, tots dos han compartit imatges que han causat una autèntica sensació.

D'una banda, la filla de Rociíto s'ha mostrat visiblement tranquil·la. Els hi ha deixat clar als seus seguidors que estava gaudint del seu moment. «Vivint», escrivia.

No obstant això, ha cridat més l'atenció l'actitud de Bedmar. Cada vegada es mostra més còmode amb la fama. Així doncs, sembla estar donant els seus primers passos en el món de l'espectacle.

El projecte televisiu que el convertirà en una estrella

El gendre d'Antonio David no només ha canviat el seu aspecte físic, sinó també s'ha mostrat més amable del compte amb els seus fans.

Telecinco ha confirmat la vuitena edició de 'GH VIP'. Tanmateix, Rocío Flores ja ha descartat la seva participació. «Desmenteixo la notícia per complet, no és real», va comentar al respecte.

No obstant això, sembla que el seu noi té moltes ganes de viure a la casa més famosa de la televisió. Així, molts mitjans s'han fet ressò d'una informació molt sorprenent: s'ha postulat Manuel per fitxar per a 'Mediaset'.

Alguns experts asseguren que es convertiria en un personatge de primera, ja que que les xarxes socials són testimoni del seu talent. En aquestes té més de 65.000 seguidors només al seu compte d'Instagram. Una xifra que li permetria viure de la seva imatge.

Utilitza roba cridanera i sempre segueix les últimes tendències. I el fet d'aparèixer a la petita pantalla seria una estratègia perfecta per augmentar la seva visibilitat a la xarxa.

De moment, es desconeix si concursarà a 'Gran Hermano'. Encara que ningú ha passat per alt un detall: coincidirà amb Jorge Javier Vázquez. El català és íntim enemic de la seva parella i, de fet, es rumoreja que la jove l'ha vetat en certs espais.

Des que el líder de 'Sálvame' es posés al capdavant de l'exèrcit de Carrasco, Rocío no ha consentit tornar a coincidir amb ell. No obstant això, a la televisió tot és efímer. Així que no seria d'estranyar que «la nena» hagués d'ajupir el cap.

Si el seu nuvi comença a treballar en Telecinco, no tindrà més remei que reconciliar-se amb el comunicador. Per tant, aconseguirà Bedmar que la 'influencer' es reconciliï amb el seu passat?


Comentaris

envia el comentari