Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de la periodista i col·laboradora de Sálvame Mila Ximénez

L'estat de Mila Ximénez, ingressada: «Confiem a arribar al final aviat»

El tractament que està fent la col·laboradora comença a donar els primers resultats

Mila Ximénez ha tornat a ingressar a l'hospital. Fa un any que lluita contra el càncer de pulmó i la batalla està sent més dura del que pensava. El tractament li provoca uns efectes secundaris terribles i fa molt de temps que està allunyada dels mitjans de comunicació.

La revista 'Hola!' ha fet saltar les alarmes. Segons ha publicat, la col·laboradora ha acudit al centre mèdic per una raó de pes. El públic està molt preocupat per ella i molta gent ha començat a parlar d'una possible recaiguda. Per aquest motiu, 'ABC' s'ha posat en contacte amb el seu entorn proper.

Fa un temps es va especular sobre la possibilitat que la sevillana estigués enfadada amb la família. Pel que sembla, abans d'enfrontar-se a la malaltia, els va suplicar que no parlessin amb cap mitjà. No obstant això, els rumors sobre el seu estat de salut van trencar aquest pacte. Manolo, el seu germà, va revelar a 'Jaleos' una gran notícia. Segons ell, la tertuliana no havia patit cap contratemps, però la recuperació era molt lenta.

Recentment, s'ha tornat a pronunciar sobre el tema. Alguns espectadors s'han temut el pitjor després de saber que Mila torna a estar ingressada, però Manolo ha tranquil·litzat els fans de la tertuliana.

«Mila està ingressada i li estan fent unes proves de control. És un camí que cal recórrer i confiem a arribar al final aviat», declara al respecte. Així doncs, l'última visita de l'escriptora a l'hospital no estava motivada per res greu. Únicament s'havia de fer una revisió rutinària.

 

L'última etapa de la malaltia

Els amics de Ximénez estan molt preocupats per ella. Són conscients de la situació: la malaltia és complicada i part de la seva família viu fora de Madrid. Mai ha estat sola; infinitat de cares conegudes li han donat la mà, entre les quals trobem Terelu Campos.

Terelu ha tingut molts problemes amb la seva antiga companya. Tot i així, les seves vides estaran unides per sempre per una mateixa desgràcia: el càncer. Totes dues han patit la malaltia. L'expresentadora va aconseguir sortir-se'n i farà tot el possible perquè la seva amiga pugui dir el mateix.

Els metges són bastant optimistes. Manolo garanteix que el tractament que li estan fent està funcionant. Però per a ella la millor medicina són les mostres d'afecte que ha rebut.

S'està tractant a la Clínica de la Luz, un dels millors hospitals de Madrid, on ha d'acudir molt freqüentment. Molts dels ingressos a què s'ha sotmès no han estat provocats per recaigudes, i publicar el contrari podria tenir uns efectes terribles. Per aquest motiu, la família demana respecte, comprensió i prudència.

La pressió mediàtica a què està sotmesa és molt difícil de portar. Tothom vol saber la realitat sobre l'estat de salut de Mila i qualsevol de les coses que fa genera molt d'enrenou. Segons el seu entorn, el millor és deixar que descansi. Ja donarà explicacions quan hagi recuperat forces.

Durant molt de temps ha estat sense poder-se moure del llit. Necessitava ajuda per a caminar i no podia fer certes activitats, com pentinar-se. No obstant això, les últimes vegades que s'ha deixat veure ha tingut una actitud molt diferent. Sembla que a poc a poc ha recuperat l'energia que la caracteritzava.

Seguint les declaracions de la seva família, el final és cada vegada més a prop. Aquesta última etapa és fonamental. Hi ha la possibilitat, si tot va bé, que Mila torni a Telecinco després de l'estiu. I per això és important que el tractament acabi de fer efecte. Mentrestant, l'únic que poden fer els mitjans és esperar amb paciència. Ja donarà notícies.