Mila Ximénez, una altra vegada ingressada a l'hospital pel seu càncer

Havia acudit al centre hospitalari per sotmetre's a unes proves

Mila Ximénez torna a estar hospitalitzada. La col·laboradora de 'Sálvame' segueix amb la seva lluita contra el càncer que li van diagnosticar fa poc més d'un any i es troba ingressada de nou.

Era ahir a la tarda quan anava un cop més als serveis oncològics de la Clínica de la Luz de Madrid. En principi, es tractava d'una simple visita mèdica programada, una més de les moltes que ha tingut aquests mesos.

Però finalment, els professionals mèdics haurien estimat que era millor que es quedés ingressada, segons avançava en exclusiva la revista '¡Hola!'. Els facultatius haurien decidit que era més convenient tenir-la sota observació.

L'objectiu no és altre que poder donar-li les millors cures i ajustar-li el tractament que està rebent en els últims mesos. Amb aquesta decisió, està mirant per la salut de la col·laboradora de Telecinco, que segueix immersa en una dura batalla contra aquesta malaltia.

Un any de lluita contra el càncer amb moltes incògnites

La lluita de l'exdona de Manolo Santana contra el càncer fa ja més d'un any que va començar. Des de llavors han estat freqüents les seves visites al centre hospitalari especialitzat en combatre aquesta malaltia.

És cert que se l'ha pogut veure diverses vegades a les portes de la clínica. Malgrat això, no és tanta la informació que es té sobre el seu estat de salut.

Són poques les declaracions que ha fet ella mateixa sobre com està portant aquesta dura malaltia. Sol ser el seu entorn qui va donant avanços sobre com va evolucionant el seu estat de salut amb el tractament que està rebent.

Sobre aquest últim ingrés, poques són les informacions que s'han fet públiques. Només el seu germà ha fet unes breus declaracions que recollia 'La Razón'.

Aquest diari aconseguia parlar amb Manolo Ximénez, una de les persones que estan en tot moment al costat de Mila. «Mila està tan bé com pot estar enmig d'aquest procés», afirmava el germà de la col·laboradora.

Donava a entendre que segurament el seu estat de salut era estable i que podria no resultar de gravetat. Encara que ell mateix afegia que «acaba d'arribar la doctora per dir-nos què tal».

Així, tota la família i amics de Mila estan a l'espera de rebre notícies sobre el seu estat de salut. No és descartable que en les pròximes hores es puguin conèixer més detalls sobre el seu ingrés.

Dies amargs que Mila mira de passar amb els que més estima

Malgrat la seva malaltia, Mila Ximénez no ha volgut quedar-se tancada a casa durant aquests mesos. Ha seguit els consells que li donaven els seus éssers estimats, especialment la seva filla Alba, i s'ha deixat veure en més d'una ocasió.

La periodista no només s'ha mostrat en les comptades visites que ha fet al centre mèdic. També se l'ha pogut veure prenent-se un descans del dur tractament al qual s'està sotmetent.

D'una banda, fa molt pocs dies que la col·laboradora celebrava que complia 69 anys. I ho va voler fer acompanyada d'una de les companyes a qui més estima té.

En aquest aniversari tan especial i alhora tan complicat se la va poder veure al costat de Terelu Campos. Les dues periodistes van passar bona part del dia i també van menjar juntes, fonent-se en una tendra abraçada de comiat.

Una altra de les persones que no s'ha separat d'ella en aquests moments tan difícils hi ha l'estilista de 'Sálvame', Pablo Mallavia. Ha demostrat aquests mesos ser un dels seus millors amics, acompanyant-la, per exemple, en alguna jornada de compres.


Comentaris

envia el comentari