Rocío Flores i el seu germà David Flores

El dard dels fills de Rociíto: «Una pena que ma mare no es cregui les meves llàgrimes»

Rocío Carrasco desconfia de la seva filla perquè no va preocupar-se per ella fins que no va tenir les càmeres davant

La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha aprofitat els seus dies de descans abans de tornar a la feina. Rocío Flores ha de conviure amb la polèmica que ha encès la seva mare amb el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Rocío Flores sempre ha assegurat que ha intentat posar-se en contacte amb la seva mare, però mai ha obtingut resposta. Per aquest motiu, Rocío Carrasco s'ha vist obligada a explicar el motiu. Segons ella, els seus terapeutes li han aconsellat que esperi un temps perquè no està preparada per contactar amb els seus fills.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La gent no entén que Rocío Carrasco no vulgui parlar amb els seus fills. No obstant això, és cert que li està costant assimilar la pallissa que va rebre per part de la seva filla. Necessita temps i, sobretot, que Rocío s'allunyi del seu pare.

La reconciliació entre mare i filla, de moment, no és possible, ja que Rocío Flores segueix amb una actitud desafiant.  

La filla d'Antonio David lamenta les paraules de la seva mare

Tots els espectadors han estat molt atents de les declaracions de Rocío Carrasco. Malgrat que en un principi va assegurar que la seva filla ha estat víctima del seu pare, finalment l'ha posat en dubte.Rocío Flores s'ha mostrat molt freda i, fins i tot, ha amenaçat a la seva mare i no ha estat capaç d'entendre el seu patiment. És per això que la gent creu que segueix sent «la mateixa persona que aquell 27 de juliol de 2012», quan es va produir l'agressió.

Ara bé, la protagonista del documental també ha estat criticada per la duresa amb la qual ha parlat de la seva filla. Cal recordar el moment en què va posar en dubte les llàgrimes de Rocío a 'Supervivientes'. «Quan està aquí, la seva mare és Olga Moreno i, quan marxa a 'Supervivientes', la seva mare soc jo?», es preguntava.Així doncs, Rocío Carrasco reconeix que no es va creure les llàgrimes de la seva filla. Segons ella, Rocío Flores és una persona molta estratega i fa tot el possible per ajudar al seu pare.D'altra banda, Rocío Flores ha confessat que «és una pena que la meva mare no es cregui les meves llàgrimes».

Rocío Carrasco desconfia de la seva filla

Rocío Carrasco desconfia de la seva filla perquè no es va preocupar per ella quan va assabentar-se del seu intent de suïcidi. A més, tampoc va felicitar-la pel seu aniversari quan vivien juntes, però sí que ho va fer a 'Supervivientes' en ple directe.

Durant l'entrevista que va concedir Rocío CarrascoTelecinco, va poder veure les reaccions que va tenir la seva filla durant el documental.A punt de complir els 25 anys, la filla d'Antonio David Flores segueix amb la mateixa actitud que quan va donar li la pallissa a la seva mare. A més, es rumoreja que sempre parla molt bé d'Olga Moreno amb la intenció de fer-li mal a la seva mare.«M'he partit la cara per ella i ho seguiré fent fins al dia en què em mori», assegura. «És una realitat, li molesti a qui li molesti, això no ho canviarà ningú», defensa Rocío Flores.