María José Campanario rient

María José Campanario revela si la seva filla Julia anirà a 'Gran Hermano VIP'

La dona del torero vol mantenir a la seva filla allunyada de la televisió, però ella participarà en la pròxima edició de 'El Desafío'

Telecinco ha obert el càsting per a la vuitena edició de 'GH VIP'. Molts famosos somien en viure aquesta experiència i, fins i tot, Rocío Flores ha estat temptada per la cadena. Els responsables del programa li han ofert formar part de la nova edició, però Rocío té uns altres plans.Tot fa pensar que serà el seu nuvi, Manuel Bedmar, qui ocuparà el seu lloc. Bedmar ha publicat una fotografia en què informa que podria ser concursant d'aquesta edició.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Julia Janeiro «no anirà a 'GH VIP'»

Diversos periodistes asseguren que Julia Janiero està desitjant participar en aquest projecte. Per aquest motiu, el diari 'La Razón' s'ha posat en contacte amb María José Campanario.

La filla del torero ha de lluitar contra un poderós enemic: la seva ambició televisiva. Des que va complir la majoria d'edat, l'han acusat d'estar obsessionada amb el món de la fama.

No obstant això, sembla que els seus detractors estaven equivocats. La germana d'Andrea no té intenció de treballar en la petita pantalla. Així ho ha desmentit la seva mare: «no anirà a 'GH VIP'».

La família de Jesulín de Ubrique considera que Julia Janeiro es mereix el mateix respecte que Andra Janeiro. 

No obstant això, hi ha una clara diferència entre elles: Julia ha començat a treballar d''influencer'. En canvi, Andrea va enviar un comunicat recordant la seva voluntat de romandre en l'anonimat. 

Omar Sánchez, reporter de 'Sálvame', ha estat un dels pocs periodistes que ha parlat amb la filla de Campanario. Defensa que és una nena molt educada, encara que es mostra distant per la seva timidesa. Formar part de 'GH VIP' seria l'oportunitat perfecta per donar-se a conèixer.Recordem que Belén Esteban va guanyar la tercera edició. Així que no seria estrany veure-les en el mateix plató.

Tots els secrets sobre el projecte de Julia

La col·laboradora de Jorge Javier Vázquez assegura no tenir cap problema amb la 'influencer'. De fet, ha donat la cara per ella diverses vegades.

D'altra banda, el públic s'ha burlat d'ella en més d'una ocasió. Han qüestionat el seu aspecte físic, els seus 'looks' i la seva actitud.

Julia no és l'única que podria debutar a la petita pantalla. Segons la revista 'Semana', María José Campanario apareixerà en 'El Desafío'.

María José se sotmetrà a la prova de l'apnea davant de milions d'espectadors. La seva intervenció estarà estudiada amb lupa, especialment per Telecinco.

Fa uns anys, va acceptar ser entrevistada per Pablo Motos a 'El Hormiguero'. Les seves declaracions van causar un gran enrenou i l'equip de 'Sálvame' es va mofar d'ella durant molt de temps. En aquella època, Julia Janeiro era una nena, però ara ja pot defensar a la seva mare.

Mentrestant, prefereix viure la seva vida allunyada de la faràndula. Manté una relació amb un futbolista i a cap dels dos els convé estar en el centre de la polèmica.