Belén Esteban es tornarà a casar l'any 2022

La col·laboradora de 'Sálvame' revela els seus plans de futur amb Miguel Marcos

Belén Esteban es va casar amb Miguel Marcos el 22 de juny de 2019. El casament va ser un autèntic escàndol, però els protagonistes es van quedar amb ganes de més.

La 'princesa del poble' sempre ha expressat el seu desig de casar-se per l'església. Però, la situació legal que li va deixar el seu anterior matrimoni li va impedir complir-lo.

No obstant això, el temps ha anat passant i ja no té cap impediment per passar per l'altar. Segons ha explicat, el seu marit estaria encantat de tornar a pronunciar el 'sí vull'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tots els passos de la col·laboradora són estudiats al detall. Per això, no hi ha dubte que aquesta notícia generaria un gran enrenou. De fet, els seus enemics ja han començat a parlar sobre el tema.

Molta gent l'acusa d'estar generant contingut perquè els periodistes no perdin interès en ella. I és que, tal com ha explicat la mateixa Esteban, l'esdeveniment podria celebrar-se l'any 2022.

La mare d'Andrea per fi ha format una família. A més, la seva parella encara és molt jove i per tant no descarta tornar a tenir més fills. De fet, fa uns anys, la premsa va començar a especular amb un possible embaràs.

Tot i això, va resultar ser una falsa alarma, malgrat que el matrimoni no ha deixat d'intentar-ho. Belén sempre s'ha caracteritzat per ser una persona molt sincera. De fet, en el seu moment va confessar que volia tenir un altre fill, i ara que vol tornar a passar per l'altar.

«En dues setmanes faig dos anys de casada. Em tornaria a casar una altra vegada, m'encantaria», va comentar en la seva última aparició a 'Sálvame'. Davant aquestes declaracions, els seus companys s'han quedat sense alè.

I és que no estaven entenent el que volia dir. Així que no ha tingut més remei que matisar les seves paraules: «Que em casaré una altra vegada per l'església».

El secret més ben guardat de Belén 

La tertuliana de Jorge Javier Vázquez ha fet una confessió sense precedents. Tanmateix, el públic està acostumat al fet que comparteixi amb l'audiència certes parcel·les de la seva intimitat.

Per aquest motiu, ha sorprès tant que hi hagi estat guardant un secret tan valuós: el seu nou casament. El volia celebrar al juliol, però la pandèmia no ho ha permès.

L'enemiga de Campanario mai ha amagat les seves intencions, encara que no les ha airejat tant com altres vegades. Així doncs, l'enllaç eclesiàstic seria una autèntica bomba. Però el problema és que els protagonistes no tenen intenció de vendre-ho.

Miguel Marcos és una persona molt discreta i mai ha protagonitzat cap escàndol, ja que sempre ha estat al marge dels mitjans de comunicació. En 2019 l'ex de Jesulín de Ubrique va protagonitzar una portada de la revista 'Hola!'.

En aquesta va explicar tots els secrets del seu casament civil, però en cap moment va esmentar al seu marit. En el cas que alguna publicació s'interessi pel nou esdeveniment, ningú intentarà comptar amb la presència del conductor d'ambulàncies.

«Té més il·lusió ell. Com és de Paracuellos, li fa il·lusió casar-se al seu poble», explica la col·laboradora. També ha revelat que serà una celebració diferent de l'anterior i, de moment, la premsa no està convidada.

«Ens volem casar l'any que ve i fer-ho amb tota la gent que estimem», comenta. Així tot, no hi ha dubte que serà un dels esdeveniments de la temporada. I encara que no negociï cap exclusiva, tots els mitjans estaran molt atents.

El dia que es va casar pel civil hi va haver un desplegament sense precedents, on gran part de les cares de 'Sálvame' es van traslladar a l'esdeveniment. Els programes i les revistes del cor van tractar el tema durant molt de temps.

D'aquesta manera, 'la princesa del poble' ha demostrat seguir sent un personatge de primer ordre, puix que qualsevol dels seus moviments es converteix en notícia. Però, quants anys més durarà el seu regnat televisiu?


Comentaris

envia el comentari